Rôzne Šport

Na Horehroní cez víkend vyvrcholia majstrovstvá: Fanzónu navštívia aj známi hokejisti

Národné biatlonové centrum teraz patrí športovcom zo 42 krajín spolu so svojimi tímami a ich fan klubmi.

Ilustračný obrázok k článku Na Horehroní cez víkend vyvrcholia majstrovstvá: Fanzónu navštívia aj známi hokejisti
Zdroj: horehronie.net

Majstrovstvá sveta mládeže a juniorov v biatlone odštartovali v sobotu 26. januára na otváracom ceremoniáli v Brezne. Odvtedy sa každý deň naši športovci usilujú o majstrovské medailové umiestnenie.

Okrem príležitosti zažiť atmosféru burcujúceho davu na tribúne či pri trati, sa môžete po prvýkrát tešiť aj na fanzónu, v ktorej to žije každým dňom viac a viac.

Do Osrblia prídu naši majstrovskí hokejisti, a to zlatý majster sveta Richard Lintner a bronzový Richard Zedník. Obaja sa predstavia svojim fanúšikom už tento víkend (2.-3. februára) v Banskej Bystici na Winter Classic games 2019. Svojim príchodom do Osrblia sa rozhodli podporiť a povzbudiť našich juniorských reprezentantov v biatlone, lebo oni najlepšie vedia čo je to majstrovský adrenalín.

Z Osrblia si okrem športového zážitku, dobrej nálady odnesiete remeselné výrobky z regiónu či ochutnáte regionálne špeciality z Mliečnej farmy zo Slovenskej Lupči.

Počas víkendu nebudú chýbať dobroty Salaša Zbojská. V sobotu 2. februára sa budú fanzónou ozývať ľudové nástroje od ĽH Heľpa. Vyvrcholenie svetového podujatia príde v nedeľu 3. februára spolu s bubnovou show BATIDA a speváckym vystúpením Martina Vetráka.

DOPRAVA pre fanúšikov zdarma bude zabezpečená počas nasledovných dní. Viac info nájdete TU.

Zdroj a foto: horehronie.net

Slávnostný ceremoniál v Brezne - biatlon
11
Galéria
Zdroj: FB P. Pellegrini
Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM