Katarína Oravská Šport

Na trenažéroch s desaťstupňovým sklonom: Breznianski bežci si otestujú silu v nohách!

Vydať zo seba maximum. Zabehnúť čo najďalej počas piatich minút na bežeckom trenažéry do vrchu, sa budú snažiť aj Brezňania. K čo najlepším výkonom ich môžete vyburcovať aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Na trenažéroch s desaťstupňovým sklonom: Breznianski bežci si otestujú silu v nohách!
Zdroj: TASR

Marathon BB Tour 2014 je seriál bežeckých podujatí, ktorý sa na konci sezóny vyhodnotí. Do poradia bude zaradený pretekár, ktorý absolvuje aspoň päť z celkovo deviatich podujatí. V tejto sezóne je súčasťou kalendára banskobystrického marathonu aj Beh nočným Breznom 2014, ktorý sa uskutoční 23. augusta. Breznianski bežci si svoju silu v nohách otestujú už túto sobotu.

„V tomto roku bude Beh nočným Breznom bodovaným behom Marathon BB Tour 2014. Pri tejto príležitosť si 8. marca s ostatnými bežeckými tímami série zmeriame svoje sily v Banskej Bystrici na promo akcii – Na vrchol v Europe. Ide o beh na bežeckých trenažéroch s desaťstupňovým sklonom,“ priblížil riaditeľ Behu nočným Breznom, Ján Zajak.

Ako uvádza web stránka Marathonu BB, víťazom tohto originálneho indoor behu do vrchu bude každý, kto na pohyblivej rovine so sklonom desať stupňov dobehne za päť minút najďalej.

Náš beh budú reprezentovať:

Ženy – Martina Grexová, Dagmar Mondlová a Tatiana Kaliská, inštruktorka spinningu, ktorá vlani svojej zverenkyni pomohla schudnúť 20 kg a spolu odbehli Beh nočným Breznom 2013.
Muži – Marek Očenáš, Michal Martinik a Vojtech Benko, ktorý vlani Beh nočným Breznom absolvoval aj so synom Lukym.

Povzbudiť ich môžete 8. marca o 15.00 do nákupného centra Europa v Banskej Bystrici.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM