Katarína Oravská Rôzne

Nabitý program Mikuláša: Vieme, kde sa s ním môžete stretnúť!

Mikuláš je každoročne vyťažený. Nebude tomu inak ani tento rok. Ak chcete, aby mali vaše deti nezabudnuteľný zážitok, určite si vyberte z mikulášskych akcií, či už priamo v meste alebo jeho okolí. Pripravili sme pre vás stručný prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Nabitý program Mikuláša: Vieme, kde sa s ním môžete stretnúť!
Zdroj: TASR

Futbalisti na ľade

Vo štvrtok od 9.00 v Aréne Brezno sa bude konať podujatie, v rámci ktorého budú hrať netradične futbalisti A mužstva ŽP Šport Podbrezová hokej. Okrem toho vás čaká autogramiáda futbalistov, vyhodnotenie súťaže žiakov v maľovaní. Ocenení budú aj najlepší mládežnícky hráči jesennej časti sezóny 2013/2014 a príde aj Mikuláš.

Mikulášsky koncert

Mikulášsky bude naladený už štvrtkový hudobný koncert žiakov Základnej umeleckej školy v Brezne. Konať sa bude v koncertnej sále Základnej umeleckej školy v Brezne o 17.00. Koncert bude spojený s výstavou prác žiakov výtvarného odboru.

Prichádza Mikuláš

Mikuláš sa na svoje meniny, t. j. v piatok ohlási aj na breznianskom námestí. O 15.00 bude vozenie na koči a o 16.00 zahrá mikulášske predstavenie Divadelné centrum z Martina. Okrem toho prebehne aj rozsvietenie vianočného stromčeka.

Mikuláš s parou

Na Mikuláša je pripravené aj Čiernohronská železnička, ktorá pripravila špeciálne mikulášske jazdy parným vláčikom, a to v sobotu.

Mikulášske popoludnie

Handeľský mikulášsky parný vláčik vás zavezie aj do Kultúrneho domu v Čiernom Balogu, kde si môžete užiť o 14.00 Mikulášske popoludnie. Deti čaká balíček, zdobenie perníkov, sladkosti od tety Jožky, perníčky od Vydričky, zábavné súťaže a kultúrny program.

Osblianska mikulášska zabíjačka

V obci Osrblie sa bude v sobotu o 11.00 konať mikulášska zabíjačka. Ide o štvrtý ročník podujatia.

Mikulášska nádielka pre malých a veľkých

Tá vás čaká v sobotu o 13.00 v Hronci. V obci na námestí sa v tento deň rozsvieti stromček a vystúpia deti z Materskej školy v Hronci, hudobné skupiny Stopka, Los Babracos či známy slovenský spevák Peter Cmorík.

Mikuláš na ľade

Mikulášske akcie zakončí Mikuláš na ľade v Aréne Brezno v nedeľu o 15.00. Vystúpi aj divadlo z Nitry. Pozrieť si budete môcť krasokorčuliarsku exhibíciu, ohňostroj a samozrejme sa bude korčuľovať.

Foto: ilustračné
Zdroj: Brezno.sk, TIK, FB/FO ŽP Šport Podbrezová

Mikulášske akcie
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM