Katarína Oravská Správy

Obchodné centrum v Brezne privíta prvých zákazníkov už v apríli: Stavebné práce sú v plnom prúde

Obchodné centrum v Brezne privíta prvých zákazníkov skôr ako sa plánovalo. Svoje brány otvorí už o necelé štyri mesiace. Na stavbe vládne aktuálne čulý pracovný ruch. Základný kameň položili v septembri 2013.

Ilustračný obrázok k článku Obchodné centrum v Brezne privíta prvých zákazníkov už v apríli: Stavebné práce sú v plnom prúde
Foto: Katarína Oravská

Mestský nákupný komplex v centre mesta v tesnej blízkosti zastávky MHD sa začal stavať v septembri minulého roka. Ukončenie výstavby bolo naplánované na tretí štvrťrok tohto roka. Tento dátum sa však posunul. „Obchodné centrum sa bude otvárať pre verejnosť koncom apríla 2014,“ potvrdil nám Peter Šebo zo spoločnosti OP Centrum, ktorá obchodný komplex buduje.

Na ploche 2 500 štvorcových metrov má byť 20 obchodov a 24 vlastných parkovacích miest. „Obchodné centrum prinesie Breznu významné skvalitnenie nákupných možností,“ povedal Šebo. Spoločnosť OP Centrum sa zaoberá stavaním siete priestorov pre obchod a služby. Umiestňuje ich pritom výlučne na najlepšie pozície v centrách stredne veľkých miest. Podľa Šeba je pozícia na ulici ČSA v Brezne atraktívna neustálym tokom ľudí. „Pozemok spĺňa všetky naše predstavy o vhodnom umiestnení a možnostiach riešenia obchodného centra mestského tipu,“ doplnil.

Obchodné centrum v Brezne otvorí v apríli
8
Galéria
Foto: Katarína Oravská
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM