Jakub Forgács Rôzne

Okresom sa preženú milovníci silných mašín: Na motorkách a džípoch po slovenskej Route 66!

Motorky, džípy, ale aj ďalšie stroje budú brázdiť naše cesty. Spoločne sa vydajú na magickú jazdu po slovenskej Route 66, na ktorej objavia aj málo známe zákutia a spoznajú tajomstvá ich histórie.

Ilustračný obrázok k článku Okresom sa preženú milovníci silných mašín: Na motorkách a džípoch po slovenskej Route 66!
Zdroj: TASR

V sobotu 21. júna organizujú Chopper club Banská Bystrica a Jeep Wrangler club Slovakia 1. ročník „magickej jazdy“ po slovenskej Route 66 a jej neobjavenom okolí s názvom Deep ride. Štartovať sa bude na Partizánskej ceste v Banskej Bystrici a cieľ jazdy je v Jasení. Na účastníkov čaká 200 km trasa, ktorej prejdenie nie je časovo limitované.

Počas cesty získajú účastníci vtipne spracované itineráre a indície v podobe hádaniek, ktorých rozlúštenie sa bude bodovať. „Indície, potrebne k absolvovaniu trasy, sa budú rozdávať na štarte,“ uviedla Monika Slobodníková z Chopper clubu Banská Bystrica. Moto nadšenci spoznajú zatiaľ málo známe miesta a nazrú do tajomstiev histórie regiónov. Tí najúspešnejší budú zaradení do zlosovania a zaujímavé ceny.

Ako pokračovala Slobodníková, v cieľovej stanici budú pre účastníkov pripravené súťaže a kapely. „Táto akcia je určená predovšetkým motocyklovým a džíp fanúšikom, avšak zúčastniť sa jej smie akékoľvek vozidlo, označené aspoň jednou slovenskou vlajkou,“ dodala.

Foto: ilustračné

Na motorkách a džípoch po slovenskej Route 66
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM