Rôzne

Oslávte koniec roka v metropole Horehronia s revivalovou kapelou ABBA

Príchod nového roka budú Brezňania aj tento raz vítať spoločne v centre mesta. Silvester na námestí je zárukou výbornej zábavy, ktorú ponúkne revivalová kapela ABBA z Košíc.

Ilustračný obrázok k článku Oslávte koniec roka v metropole Horehronia s revivalovou kapelou ABBA
Zdroj: TASR

Oslava Silvestra na breznianskom námestí býva veľkolepá a návštevníkov zatiaľ nikdy neodradila ani veľká zima. Posledne sa zahriali s Elánom Revival Bratislava a spoločne si zaspievali najväčšie hity legendárnej kapely.

O poriadnu zábavu nebude núdza ani tento rok. O skvelú atmosféru sa od 22.00 postará 6-členná hudobná skupina ABBA Revival z Košíc, ktorá na svojich koncertoch naživo a verne imituje legendárnu štvoricu zo Švédska.

Ako sami tvrdia, jedinečnosť ich kapely spočíva v tom, že divákov uvedú do čias najväčších hitov a dajú im pocit, akoby boli na skutočnom koncerte.

Zábava aj po polnoci

Po odbití polnoci a privítaní nového roka sa novoročným prípitkom prihovorí primátor Tomáš Abel. Samozrejme, nebude chýbať ani ohňostroj a asi do jednej rána bude zábava s ABBOU pokračovať. Návštevníci sa budú môcť zohriať nielen pri dobrej hudbe, ale aj v stánku s medovinou.

Bezpečnosť a poriadok na námestí zabezpečia hliadky mestskej polície ako aj dobrovoľní hasiči mesta Brezna.

„Mesto Brezno žiada všetkých návštevníkov silvestrovského programu, aby na námestí nepoužívali zábavnú pyrotechniku a vyhli sa tak nebezpečným situáciám pre seba, aj ostatných návštevníkov,“ informuje radnica.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Mesto Brezno
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM