Kristína Kožiaková Rôzne

Oslávte s tuláčikmi krásne siedme narodeniny: Toto všetko majú pripravené

V Breznianskom útulku sa chystá veľká sláva. Tuláčik oslavuje svoje siedme narodeniny a chystá sa ich osláviť poriadne. Príďte podporiť túto akciu s krásnou myšlienkou.

Ilustračný obrázok k článku Oslávte s tuláčikmi krásne siedme narodeniny: Toto všetko majú pripravené
Zdroj: Dnes24.sk

OZ Tuláčik sa stará o stratené, vyhodené, nájdené aj odobrané psíky zo širokého okolia. Minulý rok sa podarilo OZ Tuláčik presťahovať psíkov do nových priestorov. Z otvorenia nového Tuláčika sme vám priniesli článok: Štvornohí tuláci mali predčasné Vianoce: Tieto slová sú pre nových krstných dosť zaväzujúce! FOTO

Tuláci sa tešia v nových priestoroch na svoju oslavu siedmich narodenín. „Sú to naše 7 narodeniny a chceli by sme ľudí pozvať do nového útulku, kde pripravujeme rôzne súťaže so psíkmi, niečo pre detičky a samozrejme benefičný obchodík s našimi predmetmi na podporu Tuláčika,“ prezradila nám Janka Kokavcová z OZ Tuláčik.

„Psíkov každý deň pribúda a aj touto akciou, ktorú každý rok usporadúvame sa snažíme ukázať ľuďom, aby si vybrali psíka z útulku a dali mu šancu na lepší život,“ dodala Janka.

3.4.2016 od 14:00 na vás čaká v útulku naozaj pekný program. Okrem maľovania na tvár, bude prebiehať fotenie so psíkmi, verejné venčenie aj ukážka starostlivosti o psíkov.

O podpore pre tuláčikov sme vám písali aj v minulosti: Sexi misska zapózovala na našich lúkach a dokonca zadarmo: V Brezne sme taký kalendár ešte nemali! FOTO

Môže vás zaujímať:

Brezniansky útulok je plný: Vianoce za tým niesú, dovôd vás ale zrejme neprekvapí

No nie sú zlatí? Títo psíkovia možno čakajú práve na vás!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM