Katarína Oravská Samospráva

Oznam pre vodičov: Námestie bude od štvrtka uzatvorené

Od štvrtka do soboty dôjde v Brezne k obmedzeniu dopravy. Dôvodom sú dve veľké podujatia: Dni mesta Brezno 2013 a Partnerské dni – Aktívni seniori v Európe.

Ilustračný obrázok k článku Oznam pre vodičov: Námestie bude od štvrtka uzatvorené
Foto: Katarína Oravská

„Vzhľadom na to, že sme spojili dve veľké podujatia a je využívaná celá plocha námestia, dôjde počas týchto dní k uzávere dopravy,“ povedala Dana Kmeťová, vedúca kancelárie primátora. Uzatvorené budú tieto miestne komunikácie: Námestie gen. M. R. Štefánika, ul. Boženy Němcovej a cesta I/66 v úseku od križovatky na ul. ČSA – tržnica po svetelnú križovatku na Námestí gen. M. R. Štefánika. „Vo štvrtok, 30. mája, bude uzávierka od 17:00 do polnoci. V piatok, 31. mája a v sobotu, 1. júna, dôjde k obmedzeniu dopravy od 9-tej do polnoci. Premávka bude riadená príslušníkmi Policajného zboru,“ doplnila Kmeťová.

Vyhradené plochy pre parkovanie

Pre parkovanie áut počas uzávierky odporúča mesto využiť niekoľko vyhradených plôch: „Spevnená plocha na Nábreží J. Čipku (priestor za budovou Hotela Ďumbier), spevnená plocha pri Mestskom kultúrnom stredisku, spevnená plocha na Futbalovom štadióne v Brezne (1. júna od 17. hodiny, nakoľko tam bude prebiehať futbalový zápas),“ povedala Kmeťová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM