Aktualizované Kristína Kožiaková Rôzne Rôzne

Parkovanie pred breznianskou nemocnicou po roku: Sťažnosti vraj ustali, kam idú vyzbierané peniaze?

Parkovací systém pri breznianskej nemocnici, bol nejednému tŕňom v oku. Prešiel rok a my sme sa informovali, ako nemocnica hodnotí doterajší chod a spokojnosť.

Ilustračný obrázok k článku Parkovanie pred breznianskou nemocnicou po roku: Sťažnosti vraj ustali, kam idú vyzbierané peniaze?
Zdroj: Dnes24.sk

Parkovací systém v breznianskej nemocnici ležal v žalúdku viacerým. Po roku prevádzky sa zdá, že je už všetko v poriadku.

Podľa slov Jána Jagerčíka z oddelenia informatiky v Nemocnici s poliklinikou Brezno sa nový parkovací systém osvedčil.

„Spočiatku sme mali drobné technické problémy a ľudia sa museli naučiť s ním zaobchádzať, no po roku prevádzky sme sa utvrdili v tom, že to bol krok správnym smerom“, prezradil Jagerčík.

Do kasy nemocnice, parkovisko prináša viac finančných prostriedkov. Tieto prostriedky sú použité na prevádzku parkoviska, jeho zimnú údržbu a nevyhnutné opravy. „Dúfame, že sa nám podarí vyzbierať viac financií aj cez našich sponzorov na opravu povrchu parkoviska a komunikácií, pretože samotný výber financií, je iba zlomkom ceny, ktoré by sme na opravy potrebovali.“

Jagerčík nás ďalej informoval, že za posledné mesiace už nemocnica neeviduje žiadne sťažnosti na parkovanie.„Za posledné mesiace už neevidujeme sťažnosti na parkovanie, ľudia si zvykli hlavne na obsluhu. Prípadné reklamácie riešime ihneď. Myslíme si že parkovací systém ukázal svoju opodstatnenosť a dokonca predčil očakávania,“ do­dal.

Vedenie nemocnice oceňuje prínos parkovacieho systému, udržuje poriadok parkovania v nemocnici a je dôležitý pre naše záchranné zložky RLP a RZP.

Podľa jeho informácií sa zatiaľ nestalo, že by bolo parkovisko využité na 100% a zatiaľ nemocnica ani neuvažuje o zvýšení kapacity. „Chcem však touto cestou upozorniť vodičov, aby dodržiavali Zákon o cestnej premávke a stáli na vyhradených miestach parkovacích miest, neporušovali zákaz prejazdu závorou pre záchranný integrovaný systém a neotáčali sa pred závorami,“ podľa jeho slov mali už niekoľko bezpečnostných incidentov kvôli nezodpovedným vodičom. Za týmto účelom je celý areál nemocnice priebežne kontrolovaný Mestskou políciou v Brezne ako aj našimi pracovníkmi a každé jedno porušenie sa zaznamenáva.

Môže vás zaujímať:

Rebríček spokojnosti pacientov: Breznianska nemocnica v poslednej pätnástke!

Pacienti v našom meste prehovorili: Tento muž sa stal najobľúbenejším lekárom breznianskej nemocnice!

Na problémy s parkoviskom pri nemocnici sa už zabudlo: Dnes by malo byť všetko v
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM