Eliška Šándorová Krimi

Policajti prišli pôvodne asistovať záchranárom do breznianskeho bytu, naprázdno neodišli, FOTO

V nedeľu (30.6.) bola hliadka polície privolaná do jedného z bytov na Nálepkovej ulici v Brezne. Z miesta však neodišli muži zákona naprázdno.

Ilustračný obrázok k článku Policajti prišli pôvodne asistovať záchranárom do breznianskeho bytu, naprázdno neodišli, FOTO
8
Galéria

Ako o prípade informuje Polícia – Banskobystrický kraj na sociálnej sieti, na záver víkendu bola hliadka polície privolaná do jedného z bytov na Nálepkovej ulici v Brezne, kde potrebovali počas poskytovania pomoci 33-ročnému mužovi asistenciu polície pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci.

Okrem hlavného cieľa, za ktorým boli na miesto vyslaní si policajti splnili ďalšiu povinnosť, ktorú bolo potrebné riešiť. V izbe 33-ročného Mareka si totiž muži zákona všimli podozrivé látky, pri ktorých je podozrenie, že súvisia s drogovou trestnou činnosťou.

„Nachádzali sa tam viaceré zatavené striekačky s kryštalickou látkou, ako aj neznáma sušina v plastových vrecúškach. Nájdené boli okrem spomínaného aj rôzne ďalšie komponenty, ktoré môžu s drogovou trestnou činnosťou súvisieť. Všetok zaistený materiál bude podrobený expertíznemu skúmaniu,“ informuje polícia.

Polícia už začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Foto: FB / Polícia BB kraj

V breznianskom byte objavili policajti podozrivé predmety
8
Galéria
Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM