Kristína Kožiaková Správy

Policajti to v Brezne nevzdávajú ani počas adventu: Niečo podstatné nám ale predsa len prezradili...

Vodiči by mali zbystriť pozornosť, toto sú totiž najnovšie informácie od mužov zákona! Radšej si preštudujte, čo policajti plánujú v okrese Brezno a to radšej ešte teraz vopred.

Ilustračný obrázok k článku Policajti to v Brezne nevzdávajú ani počas adventu: Niečo podstatné nám ale predsa len prezradili...
Zdroj: TASR

Za volantom treba byť ostražitý vždy. V tento deň ale majte radšej v Breznianskom okrese oči zvlášť na stopkách. Polícia totiž chystá ďalšiu kontrolu a toto sú informácie, ktoré vás určite budú zaujímať.

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia v Banskobystrickom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní kontrol s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. „Policajti vykonajú v nedeľu 13. decembra na území okresu Brezno osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti,“ prezradila Faltániová.

Ako ďalej informovala hovorkyňa, v rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Muži zákona si počas týždňa posvietia aj na okolité okresy. V stredu (9.12.) sa zamerajú na cesty v okrese Rimavská Sobota, vo štvrtok (10.12.) budú okrem Žiarskeho okresu striehnuť aj na Lučenecký. V piatok (11.12.) bude séria kontrol pokračovať v okresoch Banská Bystrica, Žiar nad Hronom a Revúca. V nedeľu (13.12.) budú muži zákona dozerať okrem Brezna aj na Zvolen.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM