Krimi

Polícia pátra po neznámom vodičovi, ktorý havaroval vo Valaskej, FOTO

Polícia hľadá neznámeho vodiča. Opatrenia na jeho vypátranie sa vykonávali hodiny po nehode, ako aj počas včerajšieho dňa.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po neznámom vodičovi, ktorý havaroval vo Valaskej, FOTO
5
Galéria

Na povinnosť účastníka v cestnej premávke, ktorá hovorí o tom, že po dopravnej nehode je vodič povinný privolať políciu a na mieste zotrvať, zrejme zabudol vodič, ktorý havaroval vo Valaskej, informuje na sociálnej sieti Polícia Banskobystric­ký kraj.

„V nočných hodinách, po tom ako pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, ako aj svojim schopnostiam, nezvládol zákrutu a narazil do bytového domu. Vodič z vozidla odišiel na doposiaľ neznáme miesto. Vyzerá to tak, že vystúpil akoby sa nič nestalo, zamkol auto a odišiel,“ píše polícia.

Okolnosti nehody a samotná identita vodiča už sú predmetom vyšetrovania. Vodič bude mať čo vysvetľovať. Porušil základné povinnosť účastníka cestnej premávky.

„Touto cestou sa chceme obrátiť so žiadosťou o pomoc a spoluprácu aj na občanov. Ak by niekto vedel poskytnúť informácie, ktoré by mohli byť k objasňovaniu tejto nehody akýmkoľvek spôsobom nápomocné, aby to oznámili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158,“ uvádza polícia.

Neznámy vodič havaroval vo Valaskej
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM