Zuzana Ročeňová Krimi

Polícia rozbehla pátranie po nezvestnom Kristiánovi (17): Utiekol z detského domova vo Valaskej

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom Kristiánovi (17). Ten podľa slov polície ušiel z detského domova a doposiaľ nedal o sebe nič vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Polícia rozbehla pátranie po nezvestnom Kristiánovi (17): Utiekol z detského domova vo Valaskej
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom mladíkovi z Handlovej, časť Nová Lehota. „Kristián Čeri (17) dňa 13.februára 2015 ušiel z Detského domova Valaská, okres Brezno, kde bol umiestnený po vypátraní políciou, na doposiaľ neznáme miesto a od tej doby nepodal o sebe žiadne správy,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.

Popis osoby: vysoký je 175 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči, tmavohnedé vlasy v zadnej časti upravené na tzv. Dredy o dĺžke 10 cm a na oboch stranách vlasy ostrihané na dĺžku 0,5 cm. Na vrchnej časti hlavy dĺžka vlasov cca 5 cm.

Popis oblečenia: naposledy mal oblečené modré rifle, sivú mikinu s kapucňou s neznámym čiernobielym nápisom a škoricové šnurovacie zimné topánky.

„Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného oznámte na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158,“ doplnil policajný hovorca.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM