Eliška Šándorová Krimi

Polícia v Brezne hľadá 14-ročné dievča z Polomky

Polícia v Brezne vyhlásila celoštátne pátranie po nezvestnej 14-ročnej Martine Markusovej z Polomky. Nezvestná bola naposledy videná dňa 18. apríla 2019.

Ilustračný obrázok k článku Polícia v Brezne hľadá 14-ročné dievča z Polomky
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Dievčinu videli naposledy okolo 11:00 hod., kedy sa v doprovode sociálnej pracovníčky reedukačného centra zúčastnila súdneho pojednávania na Okresnom súde v Brezne a po jeho skončení a opustení budovy Okresného súdu za účelom prechodu k zaparkovanému služobnému autu sa dala na útek až sa pracovníčke reedukačného centra stratila z dohľadu. Do dnešného dňa sa do centra nevrátila, nezdržiava sa ani v mieste trvalého bydliska a jej pobyt nie je známy, informuje na svojom facebookovom profile Polícia SR – Banskobystric­ký kraj.

Popis osoby: Vysoká 165 cm štíhlej postavy má tmavohnedé oči a výrazne tmavé obočie, čierne vlasy, dlhé po plecia. Popis oblečenia: modré na kolenách a stehnách roztrhané rifle, dlhý sveter na gombíky po stehná kávovej farby a olivovo zelená bunda s kapucňou na chrbte. Obuté mala tenisky svetlomodrej farby vysoké po členky.

„Touto cestou chceme požiadať občanov o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej dievčine. Tých, ktorí by k jej osobe vedeli poskytnúť akékoľvek bližšie informácie žiadame, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na známom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky polície Banskobystrického kraja na sociálnej sieti facebook,“ informuje polícia.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM