Katarína Oravská Samospráva

Porazený primátor Demian: Výsledok ma prekvapil, rozhodnutie voličov rešpektujem

Jaroslav Demian zastával funkciu primátora Brezna tri volebné obdobia. O post hlavy nášho mesta sa uchádzal aj v týchto komunálnych voľbách ako kandidát strany SMER-SD. Tentoraz však podľa prebežných výsledkov neuspel.

Ilustračný obrázok k článku Porazený primátor Demian: Výsledok ma prekvapil, rozhodnutie voličov rešpektujem
Foto: Katarína Oravská

Podľa neoficiálnych výsledkov ďalšie štyri roky povedie Brezno nezávislý kandidát Tomáš Abel. Ako povedal ešte stále úradujúci primátor Demian, výsledok volieb ho prekvapil, rozhodnutie voličov však rešpektuje. „Ponúkal som riešenie otázok, ktorými sa treba v meste zaoberať, voliči si zvolili inú alternatívu, úplne to akceptujem,“ uviedol po zverejnení predbežných výsledkov Demian.

Ako dodal, urobí všetko preto, aby odovzdanie funkcie bolo bezproblémové a naďalej sa bude snažiť ako poslanec Banskobystrického samosprávnho kraja a poslance Národnej rady SR, robiť všetko preto, aby mesto Brezno naďalej napredovalo.

A čo poprial novému primátorovi? „Teraz bude mať priestor, aby podrobnejšie prenikol do problematiky práce primátora a toho, čo je v meste treba riešiť, tak mu želám, aby ho ten elán, ktorý dnes má, neopúšťal po celé štyri roky,“ zaželal novému primátorovi Demian.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM