Katarína Oravská Samospráva

Poslanci si chcú v pondelok odklepnúť mimoriadnu odmenu na notebooky: Pozrite, koľko to vychádza na hlavu!

Mestské zastupiteľstvo po prvýkrát zasadne v novom volebnom období. Na pretrase bude aj mimoriadna odmena pre poslancov. Pozrite podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Poslanci si chcú v pondelok odklepnúť mimoriadnu odmenu na notebooky: Pozrite, koľko to vychádza na hlavu!
Zdroj: TASR

Jedným z bodov pondelkového mestského zastupiteľstva bude návrh na schválenie mimoriadnej odmeny pre breznianskych poslancov na zakúpenie výpočtovej techniky. Kompletný program zastupiteľstva nájdete TU.

Návrh uznesenia hovorí o 200 eurách na poslanca. Ako uvádza dôvodová správa, návrh na vyplatenie odmeny vychádza z pracovného stretnutia primátora mesta s poslancami, ktoré sa konalo koncom januára. Riešila sa tu aj otázka technického vybavenia – hardvér a softvér.

„Na základe prieskumov by uvedené vybavenie na jednu osobu predstavovalo sumu 750 eur. Z dôvodu úspory finančných prostriedkov bolo na uvedenom pracovnom stretnutí dohodnuté, že bude preložený materiál na nasledujúce zastupiteľstvo na schválenie mimoriadnej odmeny pre jedného poslanca vo výške 200 eur s tým, že každý poslanec si zabezpečí príslušné technické vybavenie samostatne,“ objasňuje dôvodová správa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM