Katarína Oravská Kultúra

Posledný víkend v tomto roku: Tu sú možnosti, kam sa dá vyraziť

Máme tu posledný víkend v tomto roku. Pozrite si prehľad zaujímavých kultúrnych a športových akcií v Brezne a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Posledný víkend v tomto roku: Tu sú možnosti, kam sa dá vyraziť
Zdroj: TASR

Multi kultúrny večer

Dnes o 19.00 v Mestskom dome kultúry bude prezentácia miestnych komunít a workshop, vystúpenia hudobných skupín a interpretov. Účinkujú: Silo a lampa svieť, Pas de pitié! z Banskej Bystrice, rómsky rap a hip-hop mládežnícka formácia z Brezna a Podbrezovej, členovia Európskeho centra čínskej kultúry a bojových umení wujiquan z Brezna, Roman Švantner – finalista súťaže Slávik Horehronia 2013 a ich hostia. Vstupné: dobročinný príspevok na podporu voľnočasových a kultúrnych aktivít mládeže a rozvoj ich aktívneho občianstva

Get Fun

Milan Lieskovský ukončí hudobné turné Get Fun dnes večer v Sirius clube v Brezne.

Pastierske hry vianočné

Štrnásty ročník prehliadky betlehemských skupín sa uskutoční v sobotu v Lome nad Rimavicou od 11.00. Na programe je svätá omša v miestnom farskom kostole, sprievod účastníkov do stresu dediny a vystúpenie betlehemcov a troch kráľov. Po skončení programu budú nasledovať vystúpenia gajdošov, harmonikárov a ľudových hudieb.

Viessmann pohár v biatlone

V sobotu a nedeľu sa bude konať prvé kolo preteku v kategórii dorast a dospelí. V sobotu to budú rýchlostné preteky a v nedeľu preteky s hromadným štartom.

Bacardi live show

V sobotu čaká návštevníkov Sirius clubu Brezno 100 drinkov Bacardi zdarma, hudobno-tanečná skupina Bad boys, hudobný projekt Papajam live, barmanská show a súťaže.

Vianočný koncert

Konať sa bude v nedeľu o 16.00 v Kultúrnom dome vo Valaskej. Účinkujú Tanečný orchester Valaská, spevokol Lipka, Farský spevácky zbor farnosti Valaská.

Víkend 27.12. - 29.12.
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM