Katarína Oravská Samospráva

Prečítajte si to ako prví: Vieme, či sa bude Jaroslav Demian opäť uchádzať o post primátora!

V druhej polovici novembra si budeme voliť poslancov do mestského zastupiteľstva, starostov a primátorov. Bude sa opäť o svoju funkciu uchádzať Jaroslav Demian?

Ilustračný obrázok k článku Prečítajte si to ako prví: Vieme, či sa bude Jaroslav Demian opäť uchádzať o post primátora!
Foto: Katarína Oravská

Súčasná hlava Brezna prehovorila o blížiacich sa jesenných komunálnych voľbách. O funkciu primátora nášho mesta sa bude uchádzať opäť. „Zvažoval som všetky pre aj proti, samozrejme, človek, ktorý v tejto funkcii už má niečo za sebou, každý starosta, každý primátor vie zhodnotiť, čo sa podarilo a čo sa nepodarilo. Je veľa vecí, v ktorých sme sa posunuli ďalej, ale vidím ešte veci, ktoré, žiaľ, v zastupiteľstve napriek tomu, že som ich navrhoval doriešené neboli a vidím tu možnosti ako posunúť život v meste aj činnosť našich rozpočtových príspevkových organizácii ďalej, a teda chcem byť priamo účastník pri týchto zmenách, ovplyvňovať ich a navrhovať,“ povedal Jaroslav Demian.

Pripomeňme si, že úradujúci primátor zastáva túto funkciu už tretie volebné obdobie. V ostatných voľbách v roku 2010 vyhral ako kandidát za koalíciu Smer-SD, SNS, keď dostal od obyvateľov mesta 2 767 hlasov. Na druhom mieste sa vtedy umiestnil nezávislý kandidát Vladimír Kvačkaj s 1 948 hlasmi a tretia pozícia patrila Alexandrovi Botevovi, kandidátovi SaS, SDKÚ-DS, s 850 hlasmi.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM