Katarína Oravská Rôzne

Prvé info o chystanom kabu na gymnáziu: Piť sa bude výživový nápoj, prváci sa môžu tešiť aj na praskanie balónu zadkom!

Imatrikulácia alebo uvedenie do stavu študentského neobíde žiadneho prváka stredných škôl. Aj tretiaci breznianskeho gymnázia pripravujú pre svojich prvákov rôzne zaujímavé úlohy. Ich vymýšľanie im išlo od ruky.

Ilustračný obrázok k článku Prvé info o chystanom kabu na gymnáziu: Piť sa bude výživový nápoj, prváci sa môžu tešiť aj na praskanie balónu zadkom!
Zdroj: TASR

Ako nám zo zákulisia slávnosti prezradili tretiačky Gymnázia Jána Chakupku v Brezne Daniela a Oksana, ktoré kabu režírujú, témou bude súdna sieň.

Prvákov čakajú rôzne vtipné úlohy. „Súťaže sme vymysleli ako úplne prvé, to nám išlo od ruky,“ povedali s úsmevom Daniela a Oksana. A aké úlohy môžu teda prváci očakávať? „Chlapci prezlečení za dievčatá, praskanie balónu zadkom či rozbíanie vajíčok o hlavu,“ vymenovali niektoré.

Prvákov čakajú na jedenie slané mafiny. „Piť budú gebuzinu, taký výživový nápoj, ktorý je síce zdravý, ale chutí hnusne a vyzeré hrozne,“ dadali Oksana s Danielou. Ako to prváci z gymnázia zvládnu a ako to bude celé prebiehať uvidíme už zajtra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM