Kristína Kožiaková Rôzne

Rýchly prehľad 5 tém posledného týždňa. Čo Brezňanov zaujalo najviac?

Ani v uplynulých dňoch nebola núdza o zaujímavé témy. Ktoré zarezonovali u našich čitateľov a boli najklikanejšie? Vybrali sme pre vás TOP 5!

Ilustračný obrázok k článku Rýchly prehľad 5 tém posledného týždňa. Čo Brezňanov zaujalo najviac?
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejový talent

V radoch breznianskych rytierov zavládla veľká radosť. Odchovanec hokejistov z nášho mesta, Martin Mirilovič, nastúpil na ľad v drese HC Slovan Bratislava. Viac o šikovnom mladom talente sa dozviete v článku.

Rómska problematika

Dlhodobá nezamestnanosť, závislosť na dávkach či nízka úroveň vzdelania. Brezno sa rozhodlo konať a riešiť najproblémovejšie oblasti rómskej komunity v meste. Na základe spomínaných problémov vznikol nový dokument, ktorý bol schválený na zastupiteľstve.

Unikátny prales

Unikátny Dobročský prales patrí medzi najstaršie pralesovité rezervácie na Slovensku. Je len na skok od Brezna a vyvýjal sa samovývojom, bez zásahu človeka. Viac o klenote na Horehroní sa dočítate TU!

Nepríjemný zápach

Hnojenie v okolí Brezna spôsobovalo vrásky mnohým obyvateľom. Dokedy potrvá a aký máte na smrad v meste názor vy? Svoj názor ste vyjadrovali v článku: HLASUJTE: Prekáža vám zápach, ktorý sa v posledných dňoch šíri Breznom?

Majster sveta z Brezna

V uplynulom týždni vás zaujal aj rozhovor s mladým Brezňanom Lukášom Kučerákom. Ku karate pričuchol už ako šesťročný. V poslednom období získal parádne umiestnenie na Majstrovstvách sveta. Celý rozhovor si prečítate TU!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM