Jakub Forgács Správy

Šanca na pohyb vo vode, ktorú škoda nevyužiť: V bystrickej plavárni si budete môcť zaplávať úplne zadarmo

Možnosť zaplávať si vo vode a to navyše úplne zadarmo? To sa v zime veru len tak veru nenaskytne. V Banskej Bystrici budete mať už čoskoro práve takúto šancu využiť.

Ilustračný obrázok k článku Šanca na pohyb vo vode, ktorú škoda nevyužiť: V bystrickej plavárni si budete môcť zaplávať úplne zadarmo
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Aj vy milujete vodu a radi sa zaplávate po dobrom jedle cez sviatky, aby ste zostali vo forme? Potom určite neprehliadnite obľúbenú akciu, ktorá sa aj tento rok chystá na banskobystrickej plavárni koncom decembra.

Pre obyvateľov i návštevníkov mesta Banská Bystrica počas sviatkov sa totiž pripravuje už devätnásty ročník obľúbenej Banskobystrickej plaveckej 24 – hodinovky . Od obeda 29. decembra 2015 do obeda 30. decembra 2015 bude Krytá plaváreň Štiavničky patriť stovke pre zdravie.

„Pre účastníkov bude opäť pripravené aj malé občerstvenie a diplom, vstup bude počas 24 hodín pre každého zdarma,“ uvádzajú organizátori.

Minulý rok sa Banskobystrickej plaveckej 24 – hodinovky zúčastnilo 2 725 ľudí, z ktorých až rekordných 1 511 zaplávalo 100 metrov na čas. Podujatia sa vtedy zúčastnili nielen Banskobystričania, ale aj plavci z rôznych kútov sveta. Našli sa medzi nimi aj plavci z Čiech a Rakúska, dokonca aj z Anglicka a Brazílie.

„Účastníkom, ktorí zaplávali 100 metrov na čas, bolo venovaných od mesta Banská Bystrica 4 000 sladkostí, 400 džúsov a 150 vecných cien,“ uviedla po minuloročnej akcii tlačová tajomníčka mesta Banská Bystrica Barbora Winterová. Ako doplnila, odmenený bol každý, kto zaplával 100 metrov pre svoje zdravie.

Čítajte tiež:

Atmosféra najkrajších sviatkov sa krásne vystupňuje: PREHĽAD najväčších vianočných lákadiel v Bystrici

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM