Katarína Oravská Od Vás

Santa s kamiónom na breznianskom námestí: Prečítajte si pobúrené reakcie ľudí z nášho facebooku!

Do slova za pár chvíľ sa rozžiari vianočný stromček na breznianskom námestí. O jeho rozsvietenie sa postará Santa Claus, ktorého k nám dovezie vianočný kamión. Podľa jednej z reakcií na našom facebooku, ho mohol prísť radšej rozsvietiť Václav Klaus.

Ilustračný obrázok k článku Santa s kamiónom na breznianskom námestí: Prečítajte si pobúrené reakcie ľudí z nášho facebooku!
Zdroj: TASR

Ráno sme vás v článku Stromček v Brezne rozžiaria v americkom štýle: Nebude chýbať Santa Claus ani Coca-Cola kamión informovali o dnešnom rozsvietení vianočného stromčeka. Výťažok z predaja suvenírov bude venovaný na dobročínné aktivity v našom meste. Príspevok vyvolal búrlivé reakcie na našom facebooku. Prečítajte si niektoré z nich:

„Coca-Cola je to správne pre naše deti. To si už ani nevieme sami urobiť slávnosť,“ pýta sa Maroš.

Zdenka: „Tiež si myslím, že máme aj vlastné tradície… Na druhej strane, pred 3 rokmi sme boli v BB, keď tam bol Coca-Cola vianočný kamión a bolo to ozaj krásne, vyzdobené…úplne ako v reklame :).“

„Kde je dislike,“ opýtala sa Lenka.

„Už sa aj Brezno pchá Amíkom do zadku,“ pýta sa vo svojom komentári Ján a doplnil: „Radšej ho mal rozsvietiť Václav Klaus.“

„Fuj, ešte že nemám malé deti,“ vyjadrila názor Katarína.

„Od kedy tu máme santu? Hanba nám, furt sa musíme opičiť po nejakých idiotoch,“ napísal Michal.

„Ja sa na to pôjdem pozrieť,“ napísala Janka.

„Dosť trápne. …santovi bude asistovať Mikuláš, veď toto je hanba, ako nám ničia naše zvyky a tradície. Najsmutnejšie na tom je, že väčšina si trápneho amerického Santu vôbec nepraje, ale žiaľ, nič s tým neurobí,“ uviedol Braňo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM