Katarína Oravská Rôzne

Šikovný ťahák na posledný deň roka: Kde v Brezne a okolí môžete vyraziť za silvestrovskou zábavou?

Plánujete stráviť Silvester v niektorom z podnikov v meste, či okolí? Pozrite si prehľad silvestrovských párty, čo ponúkajú podniky aj koľko si treba pripraviť na vstupy.

Ilustračný obrázok k článku Šikovný ťahák na posledný deň roka: Kde v Brezne a okolí môžete vyraziť za silvestrovskou zábavou?
Zdroj: TASR

Party Silvester v Gyme
Po úspešnom nultom ročníku môžete odpáliť aj tohtoročný Silvester na streche Iron Gymu. Jednotlivé tímy budú súťažiť vo fyzických a vedomostných disciplínach. Pitný režim a občerstvenie si treba doniesť. Počet účastníkov je kapacitne obmedzený. Prihlasuje sa cez udalosť na Facebooku.

Začiatok Miesto Vstupné
19:30 Iron Gym 3 eurá

Silvester v Sirius clube
Aj v posledný deň roka bude postarené o dobrú náladu v Sirius clube. Skvelý štart nového roka odpália špičkovým ohňostrojom. Len to najlpešie z hudobnej škály budú hrať Mambo DJ & Marrek C.

Silvester v Retro bare
Silvestrovať môžete aj v podniku Retro bar na námestí. Vstup je voľný.

Silvester na Zbojskej
Nový rok sa bude vítať aj na Zbojskej – Zbojníckom dvore. Vstupné je 25 eur.

Silvester v Kúpeľoch Brusno
Kúpele Brusno – Kúpeľný dom Poľana pripravili Silvester s kultúrnym programom aj ohňostrojom. Tešíť sa môžete na herečku a moderátorku Karin Haydu, speváčku Andreu Zimányiovú, hudobníka Juraja Buriana a speváka/DJ-a Samuela Lörinčíka.

Začiatok Miesto Vstupné Vstupenka zahŕňa
19:00 Kúpele Brusno, Kúpeľný dom Poľana 59 eur prípitok, víno, nealko, slávnostná večera, kultúrny program, ohňostroj, polnočný raut

Silvester 2014 v Omege
V reštaurácii Omega Brezno zahrá pre menej stresu a väčšiu pohodu skupina Excellence. Oblečnie stačí neformálne.

Začiatok Miesto Vstupné Vstupenka zahŕňa
19:30 Reštaurácia Omega Brezno 36 eur prípitok, predjedlo, slávnostná večera, zákusok, káva, polnočný prípitok, silvestrovská kapustnica, tombola

Silvester v Penzióne Bučník
V Penzióne Bučník v obci Polomka je vstupné na Silvestra 26 eur.

Silvester v Reštaurácii Stodola
Príchod Nového roku môžete osláviť aj v stredisku Ski Tále. Najskôr si môžete zalyžovať a potom sa pustiť do silvestrovského menu. Nebude chýbať ani tombola.

Začiatok Miesto Vstupné Vstupenka zahŕňa
17:00 večerné lyžovanie, 20:00 silvestrovské menu Reštaurácia Stodola v Ski Tále 39 eur/dospelá osoba, 28 eur/dieťa do 12 rokov večerné lyžovanie, silvestrovské menu (welcome drink, predjedlo, hlavné jedlo, dezert, polnočná kapustnica, novoročný prípitok), dovoz a odvoz hostí z Brezna, diskotéka, polnočná zábava s ľudovou hudbou, tombola, ohňostroj

Silvestrovský beh
Silvester môžete stráviť aj akčne. O 10:00 prebehne v Michalovej tradičný koncoročný beh ulicami obce. Štartovné je 5 eur, detské a žiacke kategórie bezplatne. Detské a mládežnícke kategórie budú ocenené vecnou cenou a diplomom. Prví traja v každej kategórii získajú finančnú odmenu a diplom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM