Katarína Oravská Kultúra

Skupina Dilemma na turné: Vo štvrtok sa predstaví v Brezne!

V rámci Dilemma Rock tour 2013 kapela zavíta aj do nášho mesta. Dilemmu na turné podporujú hosťujúci Aftercrow, The Parentals, Lejdynakant či maďarská formácia Haelo.

Ilustračný obrázok k článku Skupina Dilemma na turné: Vo štvrtok sa predstaví v Brezne!
Zdroj: YouTube.com

Kapela Dilemma funguje v zložení Ján Spišák (spev, gitara, violončelo), Marcel Buntaj (bicie), Martin Gašpar (basgitara), Juraj Tatár (klávesy) a Matěj Morávek (gitara, spev).

Skupina v roku 2007 debutovala albumom The Last Debut. Na konte má tiež aj druhú štúdiovku s názvom Bordell Europe (2009) a album Low Profile Scream (2012).

Vo štvrtok v Brezne

Turné sa začalo v Poprade. Vo štvrtok kapela odohrá svoj koncert aj v Brezne v Bombura klube. Vystúpenia sprevádza pôsobivá svetelná šou a taktiež aj videoklipy zo súťaže s názvom Video za 2000. Do tejto súťaže sa mohol prihlásiť každý. Stačilo nakrútiť video k niektorej z piesní z aktuálneho albumu skupiny Low Profile Scream (2012). Zvíťazí video, ktoré bude mať najviac pozitívnych hodnotení na portáli YouTube a jeho autor alebo autorka získa dvetisíc eur.

Dilemmu na turné podporujú hosťujúce kapely Aftercrow, The Parentals, Lejdynakant. Koncert v Brezne sa začína o 19:30. Vstupenky si môžu fanúšikovia a fanúšičky kúpiť prostredníctvom portálu Predpredaj.sk za štyri eurá.

DILEMMA - Moment Forever
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM