Katarína Oravská Futbal

Solídna divácka kulisa na futbale v Brezne: Toto číslo organizátorov potešilo

Úvodné jarné kolo Fortuna ligy prilákalo na štadióny dokopy 16 335 divákov. Solídne číslo sme dosiahli aj v našom meste. Súboj prebehol medzi Podbrezovou a Košicami.

Ilustračný obrázok k článku Solídna divácka kulisa na futbale v Brezne: Toto číslo organizátorov potešilo
Zdroj: TASR

Dvadsiate kolo zaznamenalo priemer 2723 divákov na jedno stretnutie. „Tak ako mne, tak aj futbalovým priaznivcom už fortunaligové zápasy očividne chýbali. Jasným dôkazom a merítkom týchto slov je veľmi pekná návštevnosť, pričom ani na jeden zo šiestich štadiónov neprišlo menej ako dvetisíc ľudí. Je to krásne konštatovanie a ja pevne verím, že to bude mať postupom času stúpajúcu tendenciu,“ citovala prezidenta Únie ligových klubov (ÚLK) Ivana Kozáka oficiálna tlačová správa ÚLK, ktorá riadi slovenskú najvyššiu futbalovú súťaž.

„Potešiteľná bola aj divácka kulisa v Brezne, kde bude na jar hrávať svoje domáce zápasy Podbrezová. Tentoraz bolo na jej súboj s Košicami zvedavých 2650 párov očí, čo je na nováčika viac než solídne číslo,“ povedal Kozák.

Zápas medzi tabuľkovými susedmi dopadol remízou. Na oboch stranách sme sa dočkali len jedného gólu. Podbrezové bola v kŕči a Košičania odchádzali sklamaní.

Stretnutie tabuľkových susedov
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM