Kristína Kožiaková Kultúra

Špeciálny prehľad na marec pre Brezňanov: 5 lákadiel, ktoré by ste počas mesiaca nemali vynechať

Nový mesiac klope na dvere. Áno, je to tak. Ani sme sa nenazdali a prichádza marec. Už teraz je vhodný čas porozmýšľať, čo budete počas neho robiť. Predstavujeme vám 5 lákadiel, ktoré odporúčame zažiť na vlastné oči.

Ilustračný obrázok k článku Špeciálny prehľad na marec pre Brezňanov: 5 lákadiel, ktoré by ste počas mesiaca nemali vynechať
Foto: Katarína Oravská

Prinášame vám špeciálny prehľad pre Brezňanov, ale aj ľudí z okolia nášho mesta. Vybrané sú v ňom podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás. Pozrieť si môžete päť podujatí, ktoré odporúčame v marci u nás zažiť.

FLOW PILATES centrum – Deň otvorených dverí

5.marec 2016 od 8:30 Brezno, (FPC) ČSA 7, Brezno

Pilates je metóda cvičenia vhodná pre všetky kategórie. Počas dňa otvorených dverí si môžete vyskúšť pilates cvičenie, zoznámiť sa s pomôckami, cvičebným náradím a priestormi.

XXII. majstrovstvá Pohorelej v nohejbale

12. marec 2016 o 9:30 Pohorelá, ZŠsMŠ – telocvičňa

22. majstrovstvá Pohorelej v nohejbale trojčlenných družstiev neregistrovaných hráčov pri príležitosti 60. výročia obetí lavínového neštastia v Kulichovej doline v roku 1956.

Zmiešaná štvorhra

16.marec 2016 o 19:00 Brezno, Mestský dom Kultúry

Radošinské naivné divadlo – V komediálnej „správe zo zápasu dňa“, ktorú Stanislav Štepka nazval Zmiešaná štvorhra, skúmajú typickými výrazovými prostriedkami Radošinského naivného divadla, teda humorom, satirou a vtipným herecko-režijným stvárnením, momentálny stav či kvalitu súčasného slovenského života, mieru nášho úsilia a najmä hľadania ľudského šťastia. V čom je zmysel ľudského šťastia? V zabezpečenom živote a v pekných veciach? Vo fungujúcich medziľudských vzťahoch? V krásnom snívaní?

Beh ulicami Jasenia

19.marec 2016 prezentácia do 9:30 Jasenie, futbalový štadión

Beh ulicami Jasenia, Štart prvých pretekárov o 10:00, zúčastniť sa môžu všetci bez rozdielu veku. Na víťazov čakajú odmeny.

Veľkonočné radosti

27.marec 2016 o 13:00, Ski centrum Mýto

V priestoroch ski centra Mýto sa už po 3 krát uskutoční podujatie z názvom Veľkonočné radosti. Čaká na vás vystúpenie folklórnych súborov, detské animácie, remeselný trh, živé zvieratká a množstvo zábavy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM