Rôzne

Športový sviatok (nielen) pre mamy: V sobotu do Brezna dorazí Míľa pre mamu

Príďte na námestie osláviť krásny sviatok Deň matiek. Hlavný organizátor mesto Brezno pripravil na sobotu 12. mája pestrý program pre celé rodiny.

Ilustračný obrázok k článku Športový sviatok (nielen) pre mamy: V sobotu do Brezna dorazí Míľa pre mamu
Zdroj: Katarína Oravská

Už tradične v sobotu podvečer pred oficiálnym Dňom matiek sa v Brezne uskutoční už ôsmy ročník podujatia s názvom Míľa pre mamu. Ide o úžasné rodinné popoludnie, kedy sa v jeden deň na rôznych miestach tisíce ľudí spájajú bez ohľadu na vek, rasu, vierovyznanie či počasie jednou myšlienkou, a to prejaviť úctu a vďaku mamám – za ich obetavosť, prebdené noci nad našimi chorobami, za ich snahu dať nám to najlepšie, čo môžu dať, za ich pochopenie a lásku.

Podujatie organizuje Únia materských centier ako najväčšiu oslavu Dňa matiek na Slovensku, v Brezne sa usporiadania akcie ujal odbor kultúry a športu.

Program bude opäť veľmi pestrý

Kultúrno-zábavné podujatie pre malých aj veľkých o 16.00 odštartuje primátor mesta Tomáš Abel a spoločne s rodičmi prejde symbolickú míľu. Počet účastníkov z roka na rok rastie, preto treba veriť, že tomu tak bude aj tento raz.

Ako priblížila Bibiána Berčíková z odboru kultúry a športu, v programe pod moderátorskou taktovkou Mareka Poliaka vystúpia deti z tanečnej školy Tančekovo, tanečnej skupiny Ajka, žiaci zo súkromnej základnej umeleckej školy Talentárium, mažoretky Deluka Valaská, Matej Struhár.

Záver už bude patriť spevákovi Tomášovi Buranovskému, ktorého si diváci môžu pamätať z prvej série speváckej šou SuperStar. Po niekoľkých rokoch sa na hudobnú scénu opäť vrátil s úspešným singlom Lúč už pod pseudonymom BuranoWski a zo skladby sa stal okamžite hit.

Milým spestrením bude šou kúzelníka Wolfa, ktorého už ratolesti poznajú aj z predchádzajúcich ročníkov Míle pre mamu. Nebude chýbať ani tombola, skákací hrad, chodúle, mega bubliny, prezentácia Sladkej dielne, Mary Kay, Slovlienky Lenky, preteky batoliat, prídu aj horskí záchranári a hasiči.

Foto: archív

Míľa pre mamu v Brezne
40
Galéria
Foto: Katarína Oravská
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM