Kristína Kožiaková Futbal

Stredopoliar Breznaník je späť: Po desiatich rokoch sa vracia do Podbrezovej

Futbaloví fanúšikovia sa dozvedeli novinku, ktorá mnohých poteší. Na trávnik, kde začal svoju kariéru, sa vracia Michal Breznaník. Na akú dobu podpísal zmluvu?

Ilustračný obrázok k článku Stredopoliar Breznaník je späť: Po desiatich rokoch sa vracia do Podbrezovej
Zdroj: TASR

Slovenský futbalista Michal Breznaník sa stal novou posilou účastníka Fortuna ligy FO ŽP Podbrezová. Ako informoval oficiálny klubový web, 30-ročný stredopoliar podpísal zmluvu na dve sezóny.

Breznaník sa po desiatich rokoch vracia do klubu, kde začal svoju profesionálnu kariéru. Okrem toho pôsobil v Slovane Bratislava, Slovane Liberec, Amkare Perm a Sparte Praha. V uplynulej sezóne hosťoval v Liberci a Dukle Praha. Na svojom konte má aj desať reprezentačných štartov v A-tíme SR.

„Teším sa na návrat do Podbrezovej, kde som strávil pekné obdobie a dokázal sa dostať z dorasteneckého družstva až do áčka. Na Podbrezovú mám len tie najlepšie spomienky a pri pohľade na vynovený trávnik, štadión a celkové zázemie sa už neviem dočkať prvého zápasu,“ povedal pre zpfutbal.sk Breznaník.

Pre zranenie slabín začne s tréningom začiatkom júla. „Aktuálne sa liečim zo zranenia slabín tu v Podbrezovej s fyzioterapeutom Pavlom Purdekom a verím, že sa dokážem dať čo najskôr zdravotne do poriadku. Predpokladám, že do tréningu by som sa mohol zapojiť začiatkom júla, kedy sa po vypršaní zmluvy s Duklou Praha stanem oficiálne hráčom Podbrezovej,“ do­dal.

Môže vás zaujímať:

Horehronka Fialková s krásnym úspechom: Premiérový triumf v prestížnej ankete!

Veľký hokejový talent nášho mesta: Prvý Brezňan draftovaný do najvyššej americkej juniorskej súťaže!

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM