Rôzne

SVET O SLOVENSKU: Sklenaříková predviedla dcérku Ninu v televízii

Ešte nemá ani mesiac a už má za sebou svoju prvú televíznu premiéru - novorodená dcéra slávnej slovenskej topmodelky Adriany Sklenaříkovej sa predviedla naživo vo vysielaní francúzskej televízie.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sklenaříková predviedla dcérku Ninu v televízii
Zdroj: Facebook

Malá Nina rozhodne patrí medzi najsledovanejšie bábätká vo Francúzsku. Jej rodičmi sú totiž Adriana Sklenaříková, ktorú Francúzi poznajú pod priezviskom jej prvého manžela Karembeu a marockého podnikateľa Arama Ohaniana. Adriana už pózovala s trojtýždňovou dcérkou pre francúzsky časopis Closer a zverejnila aj fotky so svojím malým uzlíčkom šťastia na sociálnej sieti. Je zrejmé, že sa má čím pochváliť – okrem rozkošného dievčatka sa môže popýšiť aj štíhlou figúrou len pár týždňov po pôrode a vo veku 46 rokov.

Mimoriadne schopnosti

Krásna Slovenka je jednou z mála bývalých topmodeliek, ktorým sa podarilo zostať na výslní aj vo veku, keď už nedokážu skryť vrásky. Adriana sa totiž vo Francúzsku stala úspešnou televíznou hviezdou a moderátorkou. Je tvárou relácie Mimoriadne schopnosti ľudského tela, ktorú vysiela francúzska stanica France 2.

V aktuálnom septembrovom vydaní sa Adriana cez svoj smartfón naživo spojila so svojim moderátorským partnerom Michelom Cymesom. Pripomenul jej, že na začiatku relácie sa bavili o tom, či ľudské telo má nejaké mimoriadne schopnosti. “Máš už na to odpoveď?” spýtal sa Michel Cymes vo videu, ktoré zverejnil aj francúzsky portál Gala.fr.

“V poslednom čase som toho mala naozaj veľa a myslím, že odpoveď už mám…” odpovedala s úsmevom Adriana a kamera skĺzla nižšie, aby zabrala drobučkú Ninu, ktorá ticho spí v jej náručí. Slovenská kráska pritom žiari šťastím a je vidieť, že materstvo pre ňu naozaj veľa znamená.

Zázračné tehotenstvo

Vytúžené dievčatko sa narodilo 17. augusta. Adriana porodila prirodzenou cestou v prestížnej monackej pôrodnici, kde na svet priviedla svojho syna Marlona aj Katka Saganová.

Šťastní manželia si niekoľko dní nechávali novinku len pre seba a užívali si súkromie s novorodeniatkom. Správa sa dostala do sveta až 22. augusta a okamžite ju prebrali všetky spoločenské médiá v krajine. “Konečne je tu! Adriana Karembeu porodila svoje prvé dieťa v nemocnici princezny Grace v Monaku,” písali francúzske médiá.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM