Správy

SVET O SLOVENSKU: Veľké tajomstvo tehotnej Sklenaříkovej je vonku!

Francúzska tlač sa ide zblázniť z tehotenstva slovenskej topmodelky Andriany Sklenaříkovej. Teraz novinári vypátrali aj to, či pod srdcom nosí dievča alebo chlapca.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Veľké tajomstvo tehotnej Sklenaříkovej je vonku!
Zdroj: TASR

Počať dieťa vo veku 46 rokov a úspešne sa dostať cez prvé tri rizikové mesiace je takmer zázrak. A to aj v prípade, že pár sa rozhodne podstúpiť umelé oplodnenie, čo bol s najväčšou pravdepodobnosťu aj prípad manželov Adriany Karembeu Sklenaříkovej a marockého biznismana Arama Ohaniana. Aj preto je očakávané dieťa slovenskej topmodelky horúcou témou francúzskych médií, ktoré horúčkovito poľujú na každú fotku Adrianinho bruška a všetky novinky súvisiace s jej stavom. Aktuálne sa téme venuje aj francúzsky portál public.fr.

Pohlavie je známe

“Dievčatko sa narodí v júli,” prezrádza portál sladké tajomstvo Adrianinho tehotenského bruška. Nevedno, či sa rodičia sami s touto informáciou podelili s novinármi, alebo ide o únik z lekárskeho prostredia. Každopádne, krásna slovenská topmodelka a úspešná moderátorka si už dávno získala francúzsku verejnosť svojou úprimnosťou a charitatívnymi aktivitami, takže jej veľa Francúzov blahoželá. Ak všetko pôjde dobre, svet sa môže tešiť na rovnako krásnu dcéru ako je jej mama.

Public.fr však nesprávne uvádza Adrianinu národnosť, čo sa francúzskym médiám zvyčajne nestáva: “Vo veku 46 rokov si Adriana Karembeu konečne splní svoj sen stať sa matkou! Bývalá česká topmodelka očakáva svoje prvé dieťa, ktoré je plodom lásky s jej manželom, biznismenom Aramom Ohanianom.” Zároveň pripomína, že ešte minulý rok sa Adriana v televízii M6 vyznávala zo svojho veľkého smútku: “Nemám deti vo veku 45 rokov a tak veľmi by som chcela mať útulný domov, aký vedela vyčariť moja stará mama. Prečo len nemôžem mať to isté?”

Napokon zázrak

Zázračné tehotenstvo – to je najčastejšie slovo, ktoré francúzske médiá v súvislosti s Adrianou v týchto dňoch používajú. Tehotenstvo prominentnej Slovenky a ambasádorky francúzskeho Červeného kríža zatiaľ prebieha v poriadku. Dievčatko by sa malo narodiť v v Monaku, kde manželia bývajú popri ich marockom sídle v Marakéši. Isto však bude chodiť aj na Slovensko, kde má Adriana stále rodinu, s ktorou udržiava úzke vzťahy.

Bohatého biznismana Arama Ohaniana si Adriana vzala ešte v roku 2014. Krásna Slovenka potvrdila, že až pri ňom pocítila, že je to ten pravý, s ktorým chce mať rodinu. Lenže tehotenstvo neprichádzalo. V roku 2016 dokonca potratila v siedmom týždni tehotenstva, čo ju úplne psychicky zložilo. Dlho nebola schopná sa ani pozrieť na iné deti bez toho, aby nemala slzy v očiach. Našťastie toto smutné obdobie už má za sebou a môže začať kupovať výbavičku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM