Kristína Kožiaková Rôzne

Témy, ktoré Brezňanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali

Tento rok bol bohatý na všakovaké udalosti. No niektoré vás oslovili naozaj nadpriemerne. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Brezno 24, ktoré vás najviac zaujali a patrili medzi top 10 najčítanejších v roku 2015.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Brezňanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali
Zdroj: Dnes24.sk

1. Vianočné piesne

Znie to neuveriteľne, ale top článkom na portály Brezno 24 je rebríček najobľúbenejších vianočných piesní. Mnohé z nich si obľúbili ľudia na celom svete, iné sú naše srdcovky, bez ktorých si Vianoce ani nevieme predstaviť. Pripravili sme si pre vás výber desiatich najkrajších vianočných piesní, ktoré vám navodia vianočnú atmosféru ešte pred Štedrým dňom.

Čítajte viac: REBRÍČEK TOP 10: Vypočujte si najkrajšie vianočné piesne

2. Tvrdý odkaz psíčkarom

Tento odkaz bol veľmi presvedčivý a svedčí o tom aj to, ako ste na článok klikali. Niekomu už zjavne došla trpezlivosť. Svedčí o tom tvrdý odkaz. Adresovaný je psíčkarom.

Čítajte viac: Niekomu už zjavne došla trpezlivosť: Psíčkarom na Mazorníku nechal takýto tvrdý odkaz!

3. Krásna gymnazistka

Krásna gymnazistka Veronika z nášho regiónu sa predviedla v najlepšom svetle. Očarila porotu aj vás čitateľov. Na konci sútaže ju zdobila zlatá korunka.

Čítajte viac: Gymnazistka Veronika (18) vytiahla šaty z igelitky a bolo rozhodnuté: Toto je najkrajšia Horehronka! FOTO ako dôkaz

4. Fitnesska Ivka

Ivana Belková sa zúčastnila 6.ročníka Viktoria Natural Cup 2015 a v silnej konkurencii sa umiestnila na krásnom mieste. Tento šport nieje len o odriekaní a tvrdej drine, ale aj o radosti a eufórii. Porota v tejto súťaži nehodnotila len svaly a postavu a ale aj šarm a charizmu. Veď pozrite FOTO.

Čítajte viac: Parádny úspech Ivky (29) z Brezna: Roky driny a odriekania stáli za to, pozrite to telo! FOTO

5. Obchvat Brezna

Medzi top témy sa zaradil aj dlho očakávaný obchvat Brezna. Premiér Robert Fico po výjazdovom rokovaní vlády v našom kraji prezradil, kedy sa začne s výstavbou!

Čítajte viac: Premiér o obchvate Brezna: Vieme, kedy sa začne s výstavbou!

6. Primár

Zaujal vás článok o Jánovi Mačkinovi, ktorý riadil zdravotnícku pomoc po nešťastí na železničnom priecestí v Polomke, pri ktorom zahynulo 12 ľudí. V rozhovore s ním aj o tom, ako na vlastnej koži zažil, aký obrovský význam má prvá pomoc a darovanie krvi a tiež aj o stave nášho zdravotníctva.

Čítajte viac: Primár oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny Ján Mačkin (61): Cintoríny sú plné nenahraditeľných ľu­dí

7. Špeciality z Horehronia

Iný kraj, iný mrav, ale aj odlišné jedlo. Každý kút Slovenska disponuje receptami, ktoré sú charakteristické pre danú oblasť. Tak je to aj u nás. Priniesli sme vám 5 špecialít našich starých mám, ktoré vám určite zachutili, kedže sa článok svojou čítanosťou umiestnil v top 10.

Čítajte viac: Špeciality starých mám z Horehronia, na ktoré by bola škoda zabudnúť: 5 jedál, ktoré vás zaručene dostanú

8. Vizualizácia obchvatu

Obchvat Brezna patril naozaj medzi top témy. Vizualizácie vás zaujímali. Prvá etapa bude mať podľa projektu viac ako dva kilometre. Premiér ohlásil, že sa začne stavať do konca mesiaca. Po novej ceste by sme tak mohli jazdiť o rok a pol.

Čítajte viac: Prvé etapa bude mať viac ako dva kilometre: Pozrite vizualizácie obchvatu mesta!

9. Rana a buchot

Tak to sme v Brezne dávno nezažili. Rana ako z dela, ľudia vybiehali na ulicu. Čo spôsobilo silný rachot, na ktorý upozornili viacerí obyvatelia Brezna? Rozruch, ako sme sa neskôr dozvedeli, vyvolalo zemetrasenie.

Čítajte viac: Rachot, buchot, rana: Brezňania sú zvedaví, čo je za tým

10. Cestovateľka Ivana

Desiatku uzatvára mladá cestovateľka z Brezna, ktorá miluje Áziu a za rok precestovala 10 európskych krajín. Cestovanie vníma ako formu vzdelávania, slobody a relaxu, spoznávania nielen okolitého sveta ale predovšetkým seba samej.

Čítajte viac: Ivana z Brezna precestovala kus sveta, očarila ju Ázia: Pečené tarantuly, či objatie so slonom nie je všetko! FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM