Eliška Šándorová Rôzne

Tipy na podujatia: Víkend bude venovaný oslavám Dňa matiek i závadským tradíciám

Blížiaci sa víkend bude venovaný mamám a ich sviatku. V ponuke podujatí je program pre rodiny s deťmi, ale aj country či závadské tradície.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na podujatia: Víkend bude venovaný oslavám Dňa matiek i závadským tradíciám
Zdroj: Katarína Oravská

Vernisáž výstavy – Vernisáž výstavy olejomalieb Janky Schwarzbacherovej. Miesto a čas: piatok 11. mája 2018 o 16:00 Brezno, Horehronské múzeum.

Koncert ku Dňu matiek – Primátor mesta pozýva na koncert pri príležitosti Dňa matiek. Účinkuje: Duo Mirka a Ondrej, Martin Vetrák, Jadranka. Vstup zdarma! Vstupenky si môžete vyzdvihnúť v TIK Brezno, maximálne 2 ks / osoba. Miesto a čas: piatok 11. mája 2018 16:30 hod a 19:00 hod, Brezno, Mestský dom kultúry.

Sprievodné podujatie k Míli pre mamu s názvom Selfie beh. Súťaží sa v kategórii jednotlivci, dvojice a rodinné tímy. Registrácia začína hodinu pre štartom v parku, štartovné: 1 euro. Miesto a čas: sobota 12. mája 2018 o 10:00 hod, Brezno, mestský park.

Oslava matiek v Brezne
40
Galéria
Foto: Katarína Oravská

Míľa pre mamu: Najväčšia oslava Dňa matiek v meste, bohatý kultúrny program a kopec zábavy nielen pre tých najmenších – skákací hrad, chodúle, mega bubliny, preteky batoliat… Miesto a čas: sobota 12. mája 2018 o 16:00 hod, Brezno, námestie.

Obec Závadka nad Hronom po roku pozýva všetkých občanov a návštevníkov obce na Dni závadských tradícií 2018 spojený s oslavami pri príležitosti osláv 407. výročia od prvej písomnej zmienky o obci. Môžete sa tešiť na bohatý kultúrno-spoločensko-športový program spojený s relaxom, zábavou, športom a skvelou muzikou! A to všetko sa uskutoční počas troch dní od 11. mája až do nedele 13. mája 2018. Viac o programe podujatia nájdete TU.

Dobrovoľný hasičský zbor Valaská pozýva na 1. ročník súťaže o pohár starostu obce Valaská a memoriál Pavla Zelenčíka, ktorá sa uskutoční dňa 12.mája 2018 o 10.00 hod. na ihrisku pri Odbornom učilišti.

Obec Čierny Balog, country skupina Vodopád, Lesnícky skanzen Vydrovská dolina a ďalší vás srdečne pozývajú na 27. ročník festivalu Country za stodolou, ktorý sa uskutoční dňa 12. mája 2018 v Čiernom Balogu od 11.00 do 18.00 hod. vo Vydrove pred skanzenom.

V nedeľu 13. mája 2018 o 16:00 hod Rozprávky pre mamičku: Podujatie k Dňu matiek, Valaská, kultúrny dom. Viac podujatí môžete nájsť na horehronie.sk.

Zdroj: Mesto Brezno, horehronie.sk, Ilustračné foto

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM