Eliška Šándorová Rôzne

Tipy na víkend: Oslávte s najmenšími ich sviatok na pretekoch lezúňov

Prvý júnový víkend bude venovaný najmenším oslávencom. Vybrať si môžete aj z gitarového večera v podaní hudobníkov z Chile.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Oslávte s najmenšími ich sviatok na pretekoch lezúňov
Zdroj: Mesto Brezno

Koncert gitarových majstrov z Chile – Duo čilských gitarových maestrov navštívi naše mesto na svojom Európskom tour. Čas a miesto: 2. júna o 19:00 Synagóga Brezno.

Už 19. ročník súťaže vo varení „Čipkárskô 2018“ s bohatým kultúrnym programom otvorí v sobotu 2. júna o 10:00 hod Letnú sezónu 2018 na Horehroní a Strednom Slovenku počas tlačovej konferencie v Kúpeloch Brusno s krstom mapy Nízkych Tatier od vydavateľstba VKÚ pri príležitosti 70. výročia VKÚ.

Občianske združenie VYDRA pri príležitosti Medzinárodného dňa detí pozýva deti a ich rodičov, ako aj všetkých milovníkov prírody na podujatie Vydričkin zázračný deň, ktoré sa uskutoční vo Vydrovskej doline 2. júna. Začiatok podujatia je o 9:00 hod. Ďalšie informácie nájdete TU.

Preteky lezúňov

Starostka obce a komisia kultúry, športu, mládeže a vzdelávania v Michalovej pozývajú na VI. ROČNÍK JARNÉHO LESNÉHO BEHU v Michalovej v sobotu 2. júna. Sprievodným podujatím sú aj „PRETEKY LEZÚŇOV“, ktorí štartujú o 11. 30 h pri Luštiarni. Prezentácia malých pretekárov je do 11.15. hod na Puchári pri Luštiarni (pri občerstvení). Vekový limit: 6 – 16 mesiacov.

Obec Valaská a BBSK – Stredoslovenské osvetové stredisko Banská Bystrica vás srdečne pozýva na 47. festival Dychových hudieb – Memoriál Jožka Kučeru, ktorý sa uskutoční dňa 2. júna 2018 o 14.00 hod. na Námestí 1. mája. Celý program nájdete TU.

Rozprávky pre oslávencov

Obec Predajná pozýva všetky deti osláviť Medzinárodný deň detí zábavou pri divadielku Škaredé káčatko – v rozprávke, v ktorej si zahráte i vy v nedeľu 3. júna 2018 o 15.00 hod. na nám. J. Pejku v Predajnej.

19. ročník cyklistickej časovky detí a žiakov ZŠsMŠ obce Pohorelá sa uskutoční v nedeľu 3. júna od 14:00 hod.

Víkend a oslavy pre deti vyvrcholia programom v nedeľu 3. júna o 16:00 hod v Brezne na námestí. Vypočujte si známe detské pesničky v podaní dvojice Smejko a Tanculienka.

Zdroj: TIK Brezno, horehronie.sk, ilustračné foto

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM