Rôzne

Tipy na víkend: Rozlúčte sa s prázdninami na horehronských akciách

Posledný prázdninový víkend sa ponesie v duchu obecných osláv, ale aj lukostreľbou, folklórom či výstupom na Šiklov.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Rozlúčte sa s prázdninami na horehronských akciách
Zdroj: TASR

Posledný augustový deň, v piatok 31. augusta, začína v obci Pohorelá o 18:00 hod Pohorelské kultúrne leto 2018. Vystúpia Slovak Tango & Sám Sebou. Vstupné: dospelí 7 eur; deti 3 eurá. V Pohorelej bude v sobotu o 9:30 hod aj Beh vďaky k bunkru na Rovni.

Známe hity Karola Duchoňa vás roztancujú v piatok 31. augusta. Vstup voľný. Miesto a čas: Brezno, Dart klub 20:00 hod.

Predĺžme si prázdniny

Športovo-súťažný deň plný atrakcií a zábavy pre celú rodinu na vás čaká v sobotu 1. septembra v Brezne, Nábrežie Dukelských hrdinov – dopravné ihrisko 09:00 hod. Vítané sú všetky deti z Brezna aj okolia: maľovanie na tvár, preteky lezúňov, lukostreľba, vozenie na koníkoch, ukážky práce policajtov, záchranárov a hasičov.

3. ročník Dňa obce Telgárt bude túto sobotu 1. septembra. Hlavný program začína od 9:00 hod, o 11.00 hod začína obľúbená súťaž vo varení gulášu, môžete sa tešiť na headlinera, legendárnu skupinu LOJZO, folklórne skupiny Turiec a Telgárt, Rebeku Handulovú s otcom Jánom, vystúpenie sokoliarov Biatec na čele s Petrom Šipulom, programy pre deti s animátormi, súťaže pre deti aj dospelých, inštruktáž Nordic walkingu, ukážky prác rezbárov či jazdu na koňoch.

Okrem tradičných výstav obrazov, fotografií miestných umelcov vás tento rok čaká aj výstava legendárnych československých motocyklov.

Výstup na Šiklov

3. ročník podujatia štartuje v sobotu 1. septembra. Zraz účastníkov je pred obecným úradom v Podbrezovej o 9:00 hod.

Futbalový zápas, vystúpenia domácich folkórnych skupín, Robo Mikla, Robo Patejdl band, zábava a mnoho ďalšieho. To všetko na vás čaká celý víkend počas Dňa obce Braväcovo.

Piknik

Spoločensko-zábavné podujatie Metského mládežníckeho parlamentu Piknik u Rázusa na vás čaká v nedeľu 2. septembra v Mestskom parku od 15:00 hod.

Viac o podujatiach nájdete aj TU.

Zdroj: horehronie.sk, Mesto Brezno, Ilustračné foto: TASR

Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM