Rôzne

Tipy na víkend: V Brezne bude ďalší ročník celoslovenského festivalu heligonkárov

Víkend je pred nami a ak nemáte program na voľné dni, inšpirujte sa podujatiami v Brezne a v okolí. Obdivovať môžete veterány či zabaviť sa pri hudbe.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: V Brezne bude ďalší ročník celoslovenského festivalu heligonkárov
Zdroj: TASR

Deň veteránov – Podujatie pri príležitosti skončenia prvej svetovej vojny, pietny akt kladenia vencov sa uskutoční 10. novembra 2017 o 11:00 h. Miesto: Brezno, Nám.gen.M.R.Šte­fánika.

Miestna organizácia Matice s v Brezne a Klub Martina Rázusa pozývajú na premiéru dokumentu o Martinovi Rázusovi. Miesto a čas: 10. november 2017 o 16:00 h Brezno, Mestský dom kultúry.

Šport aj hudba

FK Železiarne Podbrezová pozýva všetkých priaznivcov na majstrovský futbalový zápas II. ligy mužov medzi FK Železiarne Podbrezová juniori – AFC Nové Mesto nad Váhom , ktorý sa uskutoční v sobotu 11. novembra 2017 o 13:30 hod. na štadióne Zelpo aréna v Podbrezovej.

17. ročník podujatia Podstavekova heligónka (Celoslovenský festival heligonkárov) sa uskutoční 11. novembra 2017 o 17:00 h. Miesto: Mestský dom kultúry, Švermova 7, Brezno.

Pre deti i dospelých

Pietny akt – Uctenie pamiatky pri príležitosti 99. výročia ukončenia 1. svetovej vojny. Miesto a čas: Pohorelá, námestie. V sobotu o 11:11 hod.

Saténové ruky – Koncert hudobnej skupiny, slovenský pop a český underground. Miesto a čas: sobota o 21:00 h Bombura klub, nám. gen.M.R.Štefánika

Obľúbené hudobné príbehy pre deti sa vracajú na plátna kín! Rozprávkovej krajine Spievankovo vládne dobrosrdečná kráľovná Harmónia. Jej úlohou je zaistiť, aby sa z krajiny nikdy nevytratila hudba, spev a dobrá nálada. Avšak obyvateľom Spievankova sa hudba akosi odcudzila, hudobné nástroje zapadli prachom, spev utíchol, dobrá nálada sa vyparila.

Miesto a čas: Kino Mostár, nedeľa o 16:00 h Mestský dom kultúry, Švermova 7, Brezno.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM