Eliška Šándorová Rôzne

Tipy na víkend: Vyberte sa na turisticko-lyžiarsky pochod za zdravím

Prvý marcový víkend bude v Brezne a okolí športový. Môžete prísť na večerné verejné korčuľovanie alebo sa zúčastniť pochodu na lyžiach.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Vyberte sa na turisticko-lyžiarsky pochod za zdravím
Zdroj: Milan Pivovarči

Koncert – Základná umelecká škola v Brezne Vás pozýva na koncert bývalých absolventov školy. Čas a miesto konania: piatok 2. marca 2018 o 17:00 h, Brezno, koncertná sála ZUŠ.

V sobotu 3. marca o 9:00 h sa uskutoční v breznianskej Aréne Hokejový turnaj neregistrovaných hráčov.

Korčule i lyže

Klub M.R. – Maroško pri MO MS Brezno, MO Matice slovenskej a ObÚ Čierny Balog pozývajú v sobotu 3. marca 2018 na 9. ročník Turisticko-lyžiarskeho pochodu za zdravím po stopách Dr. G. K. Zechentera – Laskomerského.

Ďalšie informácie: 09.15 hod.: odchod autobusu z Brezna – Mestský úrad, 09.45 hod.: zraz pred ObÚ Čierny Balog, trasa pochodu: Tlstý Javor – Krížnô – Náučných chodník histórie – Kultúrny dom Čierny Balog, trasy sa prispôsobia veku a zdatnosti účastníkov, sprievodný výklad o histórii. Účastnícky poplatok: pre účastníkov z Brezna 2,– Eur/osobu, pre účastníkov z Č. Balogu 1,– Eur/osobu, deti do 10 r. v sprievode rodičov zdarma.

Verejné korčuľovanie v Aréne Brezno bude v sobotu v čase 17:00 – 19:00 h, v nedeľu 12:00 – 14:30 h, 15:00 – 17:30 h.

Majkine sladké dobrodužstvá

Práve sa skončil letný zber medu a prišiel dôležitý odkaz od samotnej Cisárovnej. Včielky sa možno budú môcť konečne zúčastniť Veľkých hier o med! Nadšenie však veľmi rýchlo vystrieda sklamanie, lebo sa zistí, že ich úľ nebude vôbec súťažiť a navyše musí poskytnúť účastníkom hier polovicu svojich zásob medu. Maji sa to vôbec nepáči a rozhodne sa za Kráľovnou vycestovať na vlastnú päsť.

Najnovšie dobrodružstvo včielky Maji a jej priateľov Sladké hry premieta Kino Mostár 3. marca o 16:00 h, 11. marca o 16:00 h, 16. marca o 16:00 h.

Maratón športových a úžitkových štvorkoliek sa uskutoční v sobotu 3. marca o 10:00 h. Miesto: Brezno, Lúčky Areál BMT.

Obecný úrad vo Valaskej v spolupráci s MO MS pozývajú pri príležitosti oslobodenia obce na Matičný pochod k pamätníku padlým rumunským vojakom na Lúčkach. Zraz: Námestie vo Valaskej v nedeľu 4. marca o 10:00 h.

O Jankovi a Marienke, nedeľné divadielko pre najmenších. Vstupné: 0,50 € deti / 2 € dospelí. Predaj vstupeniek bude len pred predstavením v pokladni MsDK. Čas a miesto konania: 4. marca o 16:00 h Brezno, Mestský dom kultúry.

Populárny vedomostný kvíz Bomburácky mozogáň bude v nedeľu 4. marca o 18:00 h v NKP Bombura.

Ilustračné foto: archív, Milan Pivovarči

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM