Katarína Oravská Rôzne

TOP klikané videá na internete z Brezna: Offroad, Poker Face či cesta plná výtlkov!

Už niekoľko rokov je tu doba internetu a technika sa posúva vpred míľovými krokmi. Takmer každý mobil poskytuje možnosť kvalitného nahrávania a za ten čas sa na internete objavilo množstvo zaujímavých videí aj z Brezna. Pozrite si tie najklikanejšie z portálu Youtube. :-)

Ilustračný obrázok k článku TOP klikané videá na internete z Brezna: Offroad, Poker Face či cesta plná výtlkov!
Zdroj: Webnoviny.sk

Upozorňujeme, že 5 vybratých TOP videí z Brezna nepredstavuje reálny rebríček najklikanejších videí. Nie sú tu zaradené videá vyprodukované médiami, videá z akcií či dobové zábery. Rovnako sme vynechali aj nedôstojné videá vo vzťahu k „účinkujúcim“ a do výberu sme nezaradili ani videá, ktoré obsahom nie sú vhodné pre mladšie ročníky. Niektoré sme taktiež mohli omylom prehliadnuť.

Čo teda nájdete v tomto výbere? Suverénne a bezkonkurenčne najklikanejšie je offroad video prejazd cez autá z roku 2010 s viac ako 70 tisíc pozretiami. Medzi najklikanejšími nájdete aj ďalšie videá z offroadu či endura. K obľúbeným patria aj videá únosov triednych kníh či zo stužkových slávností. Bodovali tiež video piesne Lady Gaga Poker Face v podaní Dychového orchestra Brezno (2010), video lejaku (2008), cesta autom z Mazorníkova do Pohronskej Polhory (2013) a kreslenie grafitov (2009).

Foto: ilustračné

TOP klikané videá na internete z Brezna
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM