Marcel Mojžiš Krimi

Tragická jazda motorkára (†24): Smrť po náraze do betónu!

Na ceste vyhasol ďalší mladý život. Svoju jazdu neprežil motorkár (†24) na stroji bez evidenčného čísla. Mladík na motorke vybočil mimo vozovku a vrazil do betónového oplotenia. O jeho život bojovali lekári z Banskej Bystrice. Žiaľ, napokon ťažkým zr

K tragédii došlo v pondelok o 16.55 hodine v dedine Piesok v okrese Brezno. Mladík jazdil po ceste na stroji VOR 450. Motorka bola bez evidenčného čísla.

[blockquote]Mo­torkár z Valaskej začal mať problémy pri výjazde z mierne ľavotočivej zákruty. „Neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam v dôsledku čoho zišiel mimo cestu a narazil do betónového oplotenia závodu železiarní,“ //opísala tragické chvíle nehody krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. [/blockquote] Mladík pri otrasnom náraze do betónu utrpel veľmi ťažké zranenia. Na mieste zasahoval záchranársky vrtuľník, ktorý ho odviezol do nemocnice v Banskej Bystrici. Tam aj napriek veľkému úsiliu lekárov napokon svojim zraneniam podľahol. //„Požitie alkoholu bude zisťované pri pitve. Na motocykli vznikla škoda odhadnutá na 200 eur,“ dodala M. Faltániová.

nehodamotorkara
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM