Katarína Oravská Hokej

Tréner breznianskych hokejistov: Chceme lepšie umiestnenie a viac fanúšikov v hľadisku

Hokejová sezóna začala. Tréner HK Brezno Pavol Sásik nemá vysoké očakávania. Bude sa však s spolu s hráčmi snažiť o lepšie umiestnenie ako v minulej sezóne a tiež prilákať viac fanúšikov do hľadiska.

Ilustračný obrázok k článku Tréner breznianskych hokejistov: Chceme lepšie umiestnenie a viac fanúšikov v hľadisku
Zdroj: Dnes24.sk

Breznianski hokejisti bojujú v druhej lige v základnej časti skupiny B. Po minulej sezóne im patrilo v tabuľke predposledné siedme miesto. V tejto sezóne odohrali už tri zápasy. Nad MŠK Hviezda Dolný Kubín vyhrali na samostatné nájazdy 3:4. S HK Sabinov vyhrali 3:1 a s MHK Ružomberok prehrali po samostatných nájazdoch 3:4. Najbližší zápas ich čaká v sobotu 17:00, ako hostia nastúpia proti HKM Rimavská Sobota. Aké sú tohtosezónne očakávania klubu sme sa spýtali trénera HK Brezno Pavla Sásika.

Aké zmeny nastali v kádri túto sezónu?
Asi najväčšia na poste trénera :). Hráčsky káder sa oproti minulej sezóne veľmi nezmenil, prišli dvaja dorastenci do hry a jeden do brány a traja hráči ukončili pôsobenie v klube.

Aké sú vaše očakávanie v novej sezóne?
Nakoľko sa káder oproti minulej sezóne veľmi nezmenil, očakávania veľmi vysoké nie sú. Budem sa snažiť s hráčmi o lepšie umiestnenie ako v minulej sezóne, ako aj prilákať viac fanúšikov do hľadiska. Stále mám v pamäti plné tribúny z čias môjho skoršieho pôsobenia s mužskou kategóriou, či už ako hráča alebo trénera.

S akým umiestnením by ste boli spokojný?
Vzhľadom na fakt, že vekový priemer mužstva je len 22,5 roka a väčšina hráčov má malé skúsenosti, tak na túto sezónu by som bol spokojný s lepším umiestnením ako v predchádzajúcej sezóne. Osobne by ma potešilo skončiť do piateho miesta. Musím rešpektovať aj silu súperov, ktorá je vyššia ako vlani.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM