Rôzne

V Brezne sa chystá opäť benefičná akcia. Tentokrát sa však nebude pomáh

Ilustračný obrázok k článku V Brezne sa chystá opäť benefičná akcia. Tentokrát sa však nebude
pomáh
15
Galéria

V Brezne sa chystá opäť benefičná akcia. Tentokrát sa však nebude pomáhať ľuďom, ale na rad prišli breznianski „Tuláčikovia“. Benefičný koncert pre Tuláčik sa usporiada 19. novembra 2016 o 20:00 v nezávislom kultúrnom centre Bombura.

Na koncerte vystúpi kapela HEAD2DOWN. Už po tretíkrát svojou hudbou a návštevou podporia skvelú akciu chlapci z Topoľčian so svojím novým play listom True Reason. Do tretice na si na koncerte zahrá aj kapela Toy Pistoľs punk bb.

V breznianskom útulku je momentálne 67 psíkov, ktoré čakajú na svoje nové rodiny a o podporu žiadajú aj takýmto spôsobom. „Peniažky z benefičného koncertu budú použité hlavne na veterinárne ošetrenia, a ak niečo zvýši, určite ich využijeme na kúpu kvalitnejšieho krmiva, ktoré je teraz pred zimou potrebné,“ prezradila pre Brezno 24 Janka Kokavcová z OZ Tuláčik a dodala, že všetkých srdečne pozýva aj na Deň s Tuláčikom, ktorý sa uskutoční 13. novembra.

Aj tu budete môcť podporiť psíky. Na predaj bude nový kalendár Tuláčikov na rok 2017 a kúpiť si budete môcť rôzne veci z tuláčikovského benefičného obchodíku.

Pozrite si v priloženej galérii aj fotografie z otvorenia útulku Tuláčik v nových priestoroch!

Tuláci mali veľkú slávu: Krstil sa ich nový domov
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM