Katarína Oravská Iné športy

V Brezne sa opäť hádzali elektronické šípky: Pozrite sa, kto sa najlepšie triafal do terča

V sobotu sa v Brezne konalo 4. kolo turnaja v elektronických šípkach Master Stredné Slovensko. O výsledkov informoval Pavel Melicher zo športového klubu 1. Dart club Brezno.

Ilustračný obrázok k článku V Brezne sa opäť hádzali elektronické šípky: Pozrite sa, kto sa najlepšie triafal do terča
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu sa odohral v poradí štvrtý master tejto sezóny. Do turnaja sa prihlásilo 51 hráčov. Na pozícii 5 – 6 sa umiestnili Ivan Fiľo, Zvolenská Slatina a Juraj Hlavatý zo Zlatých Moraviec. Štvrté miesto obsadil brezniansky hráč Erik Poliak. Na treťom mieste skončil Ján Hronček zo Zvolena, keď neuspel v zápase o finále s Miroslavom Klopanom a prehral s ním 3:1. Vo finále sa stretli Peter Klementy z Rožňavy a Miroslav Klopan hrajúci za DC Casino Nováky. Výhodu z A-strany pavúka mal Peter Klementy, ktorý svojho súpera vo finále A-čka porazil 3:0. Peter Klementy porazil svojho súpera aj v celkovom finále a stal sa víťazom turnaja.

V turnaji žien sa predstavilo 12 hráčok. Vo finále A-čka sa stretli Dominika Púpalová a Lucia Pocklanová. Po víťazstve 2:0 postúpila do finále Lucia Pocklanová. Vo finále B-čka sa stretli Dominika Púpalová a Helena Hájeková. Dominika nevyužila ani svoju druhú šancu a s Helenou Hájekovou prehrala 2:1. Vo finále Lucia Pocklanová porazila Helenu Hájekovú a zopakovala si víťazstvo s predchádzajúceho mastra.

V turnaji juniorov si prvenstvo domov odniesol Adrián Ďurica z Novák. Na druhom mieste skončil Matúš Mesík. Tretie miesto obsadil podobne ako na predchádzajúcom mastri Adrián Medveď obaja z Brezna.

Foto: 1. Dart club Brezno

Master Stredné Slovensko v elektronických šípkach 4. kolo
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM