Aktualizované Lucia Lauková Správy

V Medzibrode sa zrútila časť rodinného domu: Hasiči prehľadávali sutiny, FOTO

Hasiči boli vyslaní do obce Medzibrod v okrese Banská Bystrica. Tesne pred zrútením podľa hasičov stihla dom opustiť jedna osoba.

Ilustračný obrázok k článku V Medzibrode sa zrútila časť rodinného domu: Hasiči prehľadávali sutiny, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Prezídium HaZZ

Hasiči momentálne zasahujú v obci Medzibrod v okrese Banská Bystrica, kde došlo k zrúteniu časti rodinného domu. Tesne pred zrútením stihla dom opustiť jedna osoba.

Sutiny prehľadávalo deväť hasičov, keďže sa v dome mohol nachádzať ďalší človek. Na mieste bol aj pes špeciálne vycvičený na prehľadávanie su­tín.

Ako informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová, rodinný dom, ktorého časť rekonštruovali, sa zatiaľ z nezistených príčin zrútil po jednej hodine popoludní.

Našťastie sa to zaobišlo bez zranení. „Osoba, ktorá dom opustila tesne pred zrútením, neutrpela žiadne zranenia,“ doplnila.

Hasiči, prehľadávajúci sutiny domu v Medzibrode v okrese Banská Bystrica, ktorý sa zrútil v sobotu popoludní, nikoho nenašli. Tesne pred pádom stihla objekt opustiť jedna osoba. Udalosť si teda nevyžiadala žiadne zranenie.

„Hasiči sa po zbalení techniky odoberú na svoje základne,“ uviedla pre TASR hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová.

V Medzibrode sa zrútila časť rodinného domu: Hasiči prehľadávajú sutiny, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Prezídium HaZZ
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM