Monika Obrtalová Rôzne

V piatok otvárajú plážové kúpalisko na Štiavničkách!

Plážové kúpalisko na Štiavničkách otvorí svoje brány pre verejnosť už tento piatok o 11.00 hodine. Banskobystrický Aqualand tak po roku opäť ponúkne okrem bazénov pre deti a dospelých aj širokú škálu atrakcií v podobe tobogánov, šmýkačiek, plážového

Návštevníkov čakajú po vstupe do priestorov Aqualandu všetky letné atrakcie, kde si môžu naplno vychutnať relax v cene vstupného. Dospelí majú k dispozícii 50-metrový plavecký bazén, relaxačný bazén s dvomi tobogánmi a 50-metrový plavecký bazén napúšťaný vodou z minerálneho prameňa. Okrem samotných bazénov je pre milovníkov zábavy k dispozícii aj 4-dráhová šmýkačka a požičovňa vodných bicyklov a člnov pre výlety na jazero.

O zábavu budú mať postarané aj tí najmenší. Deti čakajú na plážovom kúpalisku dva detské bazény. Jeden pre 1 až 4-ročné ratolesti a detský bazén pre väčšie deti, obidva s teplotou vody 30°C. Pripravené sú pre ne aj šmýkačky, preliezačky či detské ihrisko a v okolí Baby bazéna aj lehátka so slnečníkmi. Pre všetkých sú tu ešte 3 ihriská na plážový volejbal, ihriská na malý futbal. V areáli plážového kúpaliska je v prevádzke aj bedmintonová hala otvorená denne aj počas víkendu a bowlingová hala.

Podľa našich najnovších informácií by túto sezónu najväčším ťahákom na banskobystrickom kúpalisku malo byť KÚPANIE V JAZERE.

Bližšie informácie o prevádzke plážového kúpaliska, otváracie hodiny Aqualandu ako aj aktuálny cenník nájdete na www.aqualandbb.eu alebo www.dixon.sk.

/PR/

plaz
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM