Jakub Forgács Správy

V Podbrezovej sa bude treba obrniť trpezlivosťou: Na čo upozorňujú policajti?

Podľa polície sa treba pripraviť na zdržanie, ktoré môže v čase najväčšej dopravnej špičky trvať aj niekoľko desiatok minút.

Ilustračný obrázok k článku V Podbrezovej sa bude treba obrniť trpezlivosťou: Na čo upozorňujú policajti?
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Krajskí policajti na svojej facebookovej stránke upozornili vodičov na pripravované dopravné obmedzenie priamo v Podbrezovej, na hlavnom cestnom ťahu 1/66, kvôli rekonštrukčným prácam, začínajúcim už od pondelka 12. apríla.

„Z dôvodu rekonštrukcie oporného múru a odvodňovacej kanalizácie, ktorá prechádza popod hlavnú cestu pozdĺž železiarní, v dĺžke cca 300 m a priľahlého chodníka, bude nutné obmedziť v uvedenom úseku premávku. Doprava bude vedená v jednom jazdnom pruhu a riadená svetelným dopravným značením,“ uviedli policajti.

„Ide o veľmi frekventovaný cestný ťah, ktorým denne prechádza niekoľko tisíc vozidiel. Je preto nutné pripraviť sa na rozsiahle zdržanie, ktoré môže v čase najväčšej dopravnej špičky trvať aj niekoľko desiatok minút,“ upozornili muži zákona.

„Zamestnancom železiarní, ktorí dochádzajú do práce, ako aj záchranným zložkám, bude umožnený prejazd cez objekt starého závodu,“ spomenuli policajti, ktorí zároveň požiadali vodičov, aby rešpektovali pokyny dopravnej obsluhy, sledovali dopravné značenie a boli trpezliví.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM