Jakub Forgács Rôzne Správy

V prestížnej súťaži boduje aj Brezno. Metropola Horehronia zatiaľ v TOP 3

Páči sa vám naše mesto? Zahlasujte zaň v súťaži NAJ mesto Slovenska a posuňte ho v rebríčku ešte vyššie!

Ilustračný obrázok k článku V prestížnej súťaži boduje aj Brezno. Metropola Horehronia zatiaľ v TOP 3
10
Galéria

Internetový portál Slovakregion vyhlásil už 9.ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž sa začala v apríli tohto roku, avšak definitívnych víťazov sa dozvieme až na jeseň.

V máji sme vám priniesli informáciu o tom, že metropola Horehronia sa priebežne drží na 1. priečke. Brezno sa však v rebríčku prepadlo a v súčasnosti sa nachádza na stále krásnom 3. mieste. V súťaži celkovo bojuje 140 slovenských mi­est.

Na čele priebežného poradia je Spišská Nová Ves, za ňou Bardejov a TOP 3 aktuálne uzatvára práve naše Brezno. Víťazom sa stane mesto, ktoré počas trvania súťaže získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Hlasovať za svoje mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu,v priebehu jednej hodiny však možno zahlasovať za viacero miest. Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá, ale aj obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Výsledky súťaže budú známe 6. novembra tohto roku.

Pozrite si v priloženej fotogalérii krásy nočného breznianskeho námestia!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Nádherné breznianske námestie. Zažili ste ho už v noci?
10
Galéria
Zdroj: Radoslav Hubert
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM