Katarína Oravská Kultúra

Tipy pre breznianskych zaľúbencov: Kam si vyraziť so svojou láskou?

Deň ako každý iný a predsa s akýmsi zvláštnym nábojom. A či už ho budete tráviť so svojou láskou, s rodinou, alebo s priateľmi, či sami, určite sa oplatí vybehnúť niekam do ulíc. Tu všade v našom regióne si sviatok sv. Valentína môžete užiť.

Ilustračný obrázok k článku Tipy pre breznianskych zaľúbencov: Kam si vyraziť so svojou láskou?
Zdroj: Dnes24.sk

Valentín v Green Pube

V Green Pube je pripravený večer pre všetkých, čo milujú čokoľvek. Čakajú vás sladké špeciality z grilu, koláčiky a všelijaké mňamky.

Valentine Night

Dart club Brezno pripravil na dnes pre všetkých zaľúbených, ale aj tých menej zaľúbených, no hladných po kvalitnej hudbe Valentínsku noc. Počas nej sa predstavia kapely The Face, Medzi rečou a Metafora. Pre návštevníkov bude pripravené aj sladké prekvapenie.

Valentínska Party

Tematická bude aj zábava v Sirius clube Brezno. V piatok sa môžete tešiť na gogo tanečníčky, hostesky a nádielku prezentov. O hudbu sa postará DJ Rollo & Marrek C.

Valentínska sobota v Ski Telgárt

Lyžiarska stredisko Ski Telgárt pripravilo Valentínsku sobotu. Okrem lyžovania sa budete môcť posilniť varením vínkom a gulášom. Po 17.00 sa môžete zabaviť na diskotéke. A bude aj tombola. Pre priaznivcov ZOH v Soči pripravili v stredisku priame prenosy z dejiska hier. Pozrieť si ich môžete v Bufete pod vlekom na veľkom plátne. V sobotu vám tak popri lyžovačke nemusí ujsť ani hokejový zápas Slovensko – Slovinsko.

Valentínska sobota v Ski Tále

Stredisko ponúka v sobotu akciu pre páry. Pri kúpe celodenného skupasu druhý dostanete za 1 euro.

S víkendovaním a užívaním si voľných chvíľ môžete pokračovať aj na ďalších podujatiach, ktoré už nie sú valentínske, no sú nemenej zaujímavé.

Fašiangový sprievod

Konať sa bude v sobotu v obci Závadka nad Hronom už po pätnásty raz. Členovia Folklórneho súboru Zavačan, spolu s obyvateľmi obce, vytvoria fašiangovú skupinu veselých maškár a spevom obídu celú dedinu.

Peacock Ball

Banskobystrická kapela Peacock Ball vystúpi v Bombure klube v sobotu o 21.00.

Retro Forever

V sobotu vás košický DJ Rollo v Sirius clube prevedie hitmi od 70-tych rokov až po súčasnosť.

Biatlon v Osrblí

V sobotu sa v Osrblí bude konať tretie kolo rýchlostných pretekov žiakov Viessmann pohára a v nedeľu začnú Majstrovstvá Slovenska v biatlone vytrvalostnými pretekmi žiakov.

Škoda Snow Show 2014

Testovanie áut, lyží, beh v snežniciach, preťahovanie lanom, DJ, horúce nápoje – toto všetko a ešte viac vás čaká na podujatí Škoda Snow Show. Uskutoční sa v sobotu v Ski centre Mýto pod Ďumbierom a v nedeľu v Ski Tále.

Happy Feet 2 – nedele pre najmenších

V nedeľu o 16.00 premietne breznianske kino Mostár rozprávku Happy Feet 2. Príbeh sa vracia vo svojom pokračovaní do nádhernej krajiny v Antarktíde. Mumble, majster stepu má problém, pretože jeho malý syn Eric je choreo-fóbický. Do deja vstupuje Ohromný Sven – tučniak, ktorý dokáže lietať. Vstupné je 70 centov.

Foto: ilustračné
Zdroj: Brezno.sk, TIK, Siriusclub.sk, FB, Skitelgart.sk, Zavadkanadhronom.sk

PEACOCK BALL - THE RENEGADES
1
Galéria
Víkend 14.2. - 16.2.2014
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM