Jakub Forgács Krimi

Vážna nehoda nákladiakov s ťažkým zranením. Jedným z vodičov bol muž z Heľpy!

Hrozivá nehoda na ceste! Podľa slov polície sa nákladné auto dostalo do šmyku a prešlo do protismeru. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda nákladiakov s ťažkým zranením. Jedným z vodičov bol muž z Heľpy!
6
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia v Lučenci vyšetruj dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok (19.12.) o 21.00 na ceste I/50 v katastri obce Pinciná. „Zo zavinenia nehody je dôvodne podozrivý vodič (46) nákladného motorového vozidla Mercedes Benz s prívesom z Heľpy, ktorý viedol nákladnú súpravu od Rimavskej Soboty na Lučenec,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Pri prejazde pravotočivou zákrutou pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a jeho nákladu, príves sa dostal do šmyku, čím jeho zadná časť prešla do protismernej časti vozovky, kde došlo k nárazu s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom Mercedes Benz Sprinter, ktoré viedol vodič z Revúcej (40),“ pokračovala hovorkyňa.

„Pri zrážke došlo k totálnemu zničeniu vozidla Mercedes Benz Sprinter, ktoré po nehode skončilo v pravom jazdnom pruhu v mere jazdy. Vodič vozidla Mercedes Benz Sprinter utrpel pri nehode ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečby a práceneschopnosti nad 42 dní ak nenastanú komplikácie,“ uviedla ďalej Faltániová so slovami, že u vodičov alkohol zistený nebol. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 11-tisíc eur. Povereným príslušníkom začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Polícia prosí svedkov tejto dopravnej nehody, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli nehodu objasniť. Ozvať sa môžu telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare PZ.

Foto: ilustračné

Nehody na cestach
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM