Katarína Oravská Rôzne

Večerné terasy plné Brezňanov: TÝMTO nás chcú krčmári zaujať?

Letné teploty vyháňajú nejedného Brezňana do ulíc. Slnečné lúče sa dajú najlepšie vychutnať práve na čerstvom vzduchu. Vyhľadávané sú preto letné terasy. Ako lákajú svojich zákazníkov jednotliví prevádzkari?

Ilustračný obrázok k článku Večerné terasy plné Brezňanov: TÝMTO nás chcú krčmári zaujať?
Foto: Katarína Oravská

Príjemné počasie vyháňa ľudí na bicykel, na kúpaliská, ale aj do mestských ulíc. Pred podnikmi vyrástli letné terasy, v ktorých sa dá posedieť a príjemne schladiť. Ako lákajú svojich zákazníkov jednotliví prevádzkari?

„Letná terasa funguje v plnom prúde,“ potvrdila nám Lucia Vaisová z Trojka Coffee Baru. Ako pokračovala zákazníkov pravidelne zapájajú do rôznych súťaží od sponzorov a nechýba ani široký sortiment nápojov.

Klasiku ako pivo, kofolu, mochito, ale aj iné drinky ponúka Retro Bar, ktorý má terasu na južnej strane námestia. „Každý podnik, každá terasa má svoju klientelu, v podstate všetci ponúkame to isté,“ myslí si majiteľka Renata Zvaríková.

„Na leto máme pripravené veľké množstvo miešaných nápojov od alka po nealko. K dispozícii je aj novinka na trhu cider,“ prezradil Peter Pocklan z Dart clubu. Ako pokračoval, na terasu lákajú aj na koncerty rôznych kapiel.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM