Rôzne

VIDEO: Čo všetko sa za rok v našom meste zmenilo?

Rok je dlhá doba a možno nie všetci Brezňania zachytili zmeny či významné podujatia, ktoré sa konali v metropole Horehronia v uplynulom roku.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Čo všetko sa za rok v našom meste zmenilo?
Zdroj: Mesto Brezno

Či už je to oblasť športu, kultúry, dopravy alebo občianskych problémov, za 12 mesiacov sa dá toho stihnúť pomerne veľa. Samospráva v roku 2017 realizovala viaceré významné investície.

„Môžeme spomenúť oblasť dopravy, kde sa podarilo úspešne spustiť prvú etapu obchvatu, zrekonštruovať niekoľko hlavných ťahov a vybudovať v Brezne prvé dve veľké okružné križovatky. Samozrejme, že dopravné problémy v meste to nevyriešilo úplne, ale s ohľadom na budúci rozvoj napríklad v oblasti podnikania alebo cestovného ruchu to považujem za významné kroky. Aby sme s rozvojom cestnej infraštruktúry postupovali čo najrýchlejšie, v priebehu roka sme vstúpili aj do Iniciatívy Stredné Slovensko,“ uviedol v nedávnom rozhovore pre brezno.dnes24.sk primátor Brezna Tomáš Abel.

Obyvateľov mesta podľa jeho slov najviac budú zaujímať cesty, chodníky, kontajnerové stojiská, parkovacie miesta, zeleň, kúpalisko, dom pre seniorov a mnohé iné.

Nuž, a ako to v skratke vyzeralo v minulom roku? Pozrite si vo videu.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM