Rôzne

VIDEO: Horehroním prejazdili desiatky kilometrov a zabehli ďalšiu Mýtňanskú míľu

Uplynulý víkend bol na Horehroní športový. Pretekári doslova preleteli na bicykloch krásnymi miestami ako je Salaš Zbojská, Červená skala či zabehli míľu.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Horehroním prejazdili desiatky kilometrov a zabehli ďalšiu Mýtňanskú míľu
12
Galéria
Zdroj: brezno.dnes24.sk

V sobotu bolo na Horehroní ideálne počasie na šport. To prialo nielen bežcom, ale i cyklistom. Obec Mýto pod Ďumbierom organizovalo 3. ročník podujatia Mýtňanská míľa, ktorá je určená všetkým vekovým kategóriám.

Na trať dlhú 1 607 metrov sa postavili rôzne ročníky. Športovci prebehli nielen po rovinke, ale aj na miernom prevýšení. Pohyb si užili aj deti.

Zdroj: Dnes24.sk

Pár kilometrov od obce, na Táloch, boli dvojdňové preteky BIKETOUR HOREHRONÍM. V sobotu tu boli Majstrovstvá Slovenska do vrchu – časovka, v nedeľu Biketour Horehroním – cestný cyklopretek 129 km okolo celého Horehronia, cez Muránsku planinu a popod Nízke Tatry.

Nechýbal cestný pretek kratší okruh 59 km okolo Breznianskej skalky, KINDER TOUR – detský pretek priamo v meste Brezno pre najmenších na odrážadlách až po dorast. Pretekári doslova preletia na bicykloch krásnymi miestami Horehronia ako je Salaš Zbojská, Červená skala, Heľpa či iné miesta.

Foto: horehronie.net

BIKETOUR Horehronie
12
Galéria
Zdroj: horehronie.net
Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM